En liten pojke tror att han spelar in sin pappa, men kameran filmar hans underbara ansiktsuttryck fulla av lycka

sofia

01 November 2022

En liten pojke tror att han spelar in sin pappa, men kameran filmar hans underbara ansiktsuttryck fulla av lycka
Advertisement

Det finns inget vackrare än ett barns spontanitet: när ett barn ler mot dig vet du att det är på det mest uppriktiga och genuina sätt som finns, eftersom ett barn är rent i skälen och så oskyldigt att det inte ens känner till lögner, speciellt när det handlar om att visa kärlek gentemot en förälder. Ett exempel på detta är en video som nyligen delades på TikTok av en användare, där vi ser ett barn som - i tron om att han filmar sin pappa - inte ens är medveten om att han visar all sin kärlek gentemot honom med sitt söta leende.

via TikTok/ jarah30

Advertisement

TikTok/ jarah30

Tydligen hade pappan bett sin son att filma honom när han dansade till en video på TikTok. Videon visar sedan hur barnet håller i telefonen, men inser inte att han av misstag har vridit smartphonekameran mot sig. Han ler med en blick full av kärlek och beundran för sin pappa. Den lilla killen iakttar sin pappa som dansar till rytmen av den trendiga TikTok-låten: han tittar aldrig bort, stirrar på honom som förtrollad med ett brett leende fullt av kärlek på läpparna.

Efter att ha sett den gulliga scenen bestämde sig pappan för att publicera klippet med en bildtext ovanpå för att förklara vad som hade hänt: "Jag bad min son att hålla i min smartphone för att filma mig, titta på hans reaktion!". Videon har fått över fem miljoner visningar och har bokstavligen rört människor över hela världen.

TikTok - @jarah30

Användare skickade hundratals kommentarer fulla av beundran för den lilla pojkens reaktion: "Kärlekens blick!", skrev en användare. "Åh wow vad söt han är! Han ser så stolt ut över sin pappa", kommenterade en annan. "Kärleken i ett barns ögon är obeskrivlig", kommenterade en tredje person. En annan person ville istället gratulerade pappan för att han tyckte att genom sonens kärleksfulla blick kan man se att han säkert gör ett fantastiskt jobb som förälder: "Var den typen av pappa som uppfostrar sina barn på ett sätt som sedan får dem att titta på dig så här", skrev han.

En del mammor försökte istället vara "tuffa" och inte gråta, utan att lyckas: "Okej, först tyckte jag att det var banalt men lyckan och beundran i det barnets ögon fick mig att bli rörd till tårar!", skrev en kvinna. "Fasiken, du fick mig att gråta efter att min 8-åring just gjorde mig förbannad och jag måste vara tuff. Det här kommer att bli ett problem för mig!" Skämtade en annan.

Advertisement