Hon blir rörd när hennes son med en försening i språkutvecklingen för första gången säger: "Mamma, jag älskar dig"

av sofia

02 Januari 2023

Hon blir rörd när hennes son med en försening i språkutvecklingen för första gången säger: "Mamma, jag älskar dig"
Advertisement

Alla som har haft turen att få ett barn vet hur speciell upplevelse det kan vara. Att se barnet födas, hur det sedan interagerar med omvärlden, de första stegen och första orden är en nästan obeskrivlig och säkerligen unik känsla. I de flesta fall sker det vid mer eller mindre bestämda tidpunkter i ett barns utveckling, men ibland kan det uppstå förseningar, så det tar ytterligare lite längre tid innan man uppnår vissa resultat.

Ett exempel på detta är sonen till huvudpersonen i denna berättelse, ett barn med en språkstörning som fick sin mamma att gråta av glädje när han sa några väldigt söta ord till henne för första gången.

via @jaylabrenae5/Tik Tok

Advertisement
@jaylabrenae5/Tik Tok

@jaylabrenae5/Tik Tok

Jayla Henry är en 27-årig ung mamma och influencer som älskar att dela stunderna med sina barn och deras dagliga äventyr med sina följare. Kvinnan uppdaterar alltid användarna om hennes barns framsteg och deras passioner och av denna anledning är många av de som följer henne också medvetna om fördröjningen i språkutvecklingen som kännetecknar hennes 4-åriga son Braylon.

Den lilla killen har svårt att uttrycka sig verbalt och det bromsar honom lite jämfört med andra barn och gör att han inte alltid kan uttrycka sina känslor med ord. I en video som mamma Jayla la upp på Tik Tok händer något oväntat och väldigt rörande. Medan de är upptagna med att baka kakor verkar de ha väldigt kul tillsammans, så pass mycket att den lilla killen tittar på kvinnan med ögonen fulla av kärlek och tackar henne för det de gör tillsammans.

Advertisement
@jaylabrenae5/Tik Tok

@jaylabrenae5/Tik Tok

Vid ett tillfälle säger Braylon också, "Jag älskar dig mamma." Enkla och direkta ord, som berörde henne djupt. De kommande ögonblicken är fyllda av en obeskrivlig kärlek. Mellan kramar, pussar och tårar är det en stund full av starka känslor, innan de fortsätter baka.

@jaylabrenae5/Tik Tok

@jaylabrenae5/Tik Tok

"Jag blev mållös - säger Jayla - jag förväntade mig inte att han skulle säga det i det ögonblicket. Jag har velat höra de orden länge och det var underbart". Till och med hennes följare delade glädjen och skrev många kommentarer fulla av lycka för kvinnans skull efter att ha fått denna söta reaktion från sitt barn. Många har skrivit att de vet hur det känns, eftersom de är i samma situation och detta har hänt även dem.

Ibland är det dock, även i situationer som inte är helt enkla, möjligt att hitta något vackert och glädjas av dessa mycket små ögonblick. Och om det sedan är barn med i bilden så blir allt lättare, håller du inte med?

Advertisement