En nyligen adopterad flicka ser sin mamma i publiken under en skolpjäs och lyckas inte hålla tillbaka glädjen

av sofia

12 Oktober 2022

En nyligen adopterad flicka ser sin mamma i publiken under en skolpjäs och lyckas inte hålla tillbaka glädjen
Advertisement

Att vara fosterfamilj och sedan adoptera är en vacker resa, men ofta en mycket lång och krånglig sådan. Barn som äntligen välkomnas in i en kärleksfull familj tvingas ofta möta problem som är för stora för deras låga ålder. Men med de nya föräldrarnas tålamod och kärlek kan de flesta familjer för det mesta övervinna varje enskilt hinder tillsammans och lyckas ge barnet det fridfulla och bekymmersfria liv som varje barn på jorden förtjänar att leva.

Ett exempel på detta är lilla Amaris Traversy, en 2-årig tjej som visade all sin kärlek till sin nya mamma. Låt oss kika närmare på vad som hände.

via TikTok - @foster_into_motion

Advertisement
TikTok - @foster_into_motion

TikTok - @foster_into_motion

I en video som delades på TikTok och som har fått tusentals visningar känner lilla Amaris igen sin mamma under en skolpjäs: den lilla flickan uppträder tillsammans med sina dagiskompisar på en scen bland alla barn klädda i papperskronor och sjunger en sång ledd av sin lärare.

I videon verkar Amaris oförmögen att fokusera på något annat än sin mamma, man kan till och med se henne upprepa flera gånger: "Hon är min mamma!" med ett strålande leende och fingret pekandes mot kameran. Mamma, Genevieve Traversy, befinner sig i publiken, redo att filma den söta föreställningen. I bildtexten skrev mamman att hon filmade detta ögonblick kort efter att hon adopterat sin dotter.

 

Advertisement
TikTok - @foster_into_motion

TikTok - @foster_into_motion

"Det verkade för mig som att det här var ögonblicket då hon insåg att jag inte skulle försvinna. Jag vill bara gråta när jag tänker på det", berättar kvinnan. Amaris var bara en bebis när hon placerades i fosterhem. Hon flyttade in hos Traversy, hennes man Shawn och deras fyra barn när hon var 18 månader gammal. När han kom till deras hus litade hon inte på någon. Hon "drog sig tillbaka" om någon försökte vara nära henne. "Hon hade aldrig druckit ur en kopp och hade många rädslor, som att exempelvis ta ett bad och gillade inte att bli berörd", berättar Genevieve.

"Vi var tvungna att ge mycket kärlek till henne. Det var många tårar, inte bara från hennes sida, utan från oss alla. Det var tufft", sa Traversy och tillade att hon känner sig extremt stolt över hur hennes dotter har utvecklats: "Nu är hon ett fantastiskt barn. Hon är öppen, trevlig, sällskaplig och älskar gymnastik".

Vi hoppas att hon kommer att fortsätta att vara det och att livet alltid har många positiva överraskningar att bjuda henne på. Lycka till Amaris!

Advertisement