En pappa somnar av utmattning på jobbet så hans dotter lägger sin jacka på hans axlar

av sofia

28 Januari 2023

En pappa somnar av utmattning på jobbet så hans dotter lägger sin jacka på hans axlar
Advertisement

När vi växer upp lär livet oss att för att leva måste vi arbeta och ju mer vi arbetar, desto mer tjänar vi och desto bättre mår vi. För det mesta ställer livet oss inför svåra utmaningar och oavsett hur länge man arbetar måste man alltid anstränga sig för att klara sig och försörja sin familj.

Denna anda av uppoffring och tacksamhet är något som barnen lär sig av de vuxna, men vid många tillfällen är det även barnen som lär de äldre något och förmedlar sin visdom. Åtminstone är detta fallet för en liten flicka som tyst stöttade sin utmattade pappa efter en lång dags arbete.

via Yahoo News

Advertisement
Instagram - @People

Instagram - @People

Wang, huvudpersonen i den här historien, var tvungen att göra allt för att inte förlora sin restaurang i ett mycket svårt ögonblick. Detta innebar att han var tvungen att göra vissa förändringar för att hålla sin restaurang öppen, inklusive att arbeta långa timmar och arbeta dubbla skift utan hjälp. Under en kort paus som Wang tillät sig själv, gav han efter och tog en tupplur för att återfå krafterna, lutad mot köksbänken. Vad han inte förväntade sig var att hans dotter skulle komma dit och se honom.

Scenen filmades av lokalens övervakningskameror och har gått rakt in i hjärtat på många människor som sett den. I videon kan man se Wang vila sitt huvud på sitt skrivbord medan han tar en liten paus. Hans lilla dotter går fram till honom utan att han märker det, tar av sig jackan och lägger den på pappans axlar.

Advertisement
Instagram - @People

Instagram - @People

Efter att dottern gått, inser mannen att han har sin dotters jacka på ryggen. Gesten som hans lilla flicka har gjort rör honom på djupet vilket får honom att brista ut i tårar av känslor och tacksamhet.

Videon rörde också många användare som kommenterade flickans söta gest och berömde henne för hennes utpräglade empati och känslighet. "Hon har fått lära sig ovillkorlig kärlek av sina föräldrar", skriver en tjej. "Det är så rörande att se barn uppskatta sina föräldrar", konstaterade en annan. Andra bad om namnet på restaurangen för att stödja denna superpappa.

En berättelse med ett lyckligt slut som visar hur hårt arbete alltid lönar sig även med små gester som denna.

Advertisement