Adoptivdottern ger henne ett halssmycke med ordet "mamma" och hon har svårt att hålla tillbaka tårarna

av sofia

16 Februari 2023

Adoptivdottern ger henne ett halssmycke med ordet "mamma" och hon har svårt att hålla tillbaka tårarna
Advertisement

Adoption är inte bara ett steg för framtida föräldrar och en möjlighet för dem att utöka sin familj, att adoptera innebär först och främst att ge en andra chans i livet till ett barn eller en tonåring som inte verkade ha någon. Av denna anledning, även om det idag är en mycket vanlig handling, är det alltid trevligt att läsa berättelser om lyckligt lottade barn och föräldrar och familjer som stärker sitt känslomässiga band dag efter dag.

Ett exempel på detta är den här historien där en tonåring gjorde en mycket vacker gest gentemot sin adoptivmamma som gick rakt in i hennes hjärta.

via ljoywilliams/Twitter

Advertisement

Berättelsen utspelade sig i Brooklyn, i USA, där L Joy Williams, en kvinna engagerad i politik, tillsammans med sin man Miles bestämde sig för att adoptera en ung flicka. När de två träffade henne hade hon inte ens hunnit fylla 14 och var alldeles ensam, vilkt var orsaken till att de bestämde att de skulle göra något för henne och det gjorde de.

Flickan adopterades av familjen Williams och tillsammans startade de en mycket betydelsefull resa. Det som gjorde den här kvinnan fullständigt mållös var den unga kvinnans gest. I en tweet berättade mamman om ögonblicket och uttryckte alla sina känslor.

Advertisement

Tillsammans med ett foto av ett guldhänge med ordet "mamma", skrev kvinnan dessa ord: "Denna unga kvinna som nyligen har blivit en del av vår familj fyllde 14 idag. Efter att ha sjungit ja må du leva alla tillsammans och ha gett henne presenterna som hon öppnade, sa hon till mig att hon hade något till mig. Ursäkta mig, men jag går till mitt rum för att gråta."

Ord fulla av känslor som verkligen uttryckte alla de känslor som kvinnan upplevde. En mycket liten gest, ett enkelt hänge, men fullt av betydelser för henne. "Vi försökte aldrig ersätta hennes biologiska föräldrar - säger Williams - vi ville bara finnas där för henne och få henne att må bra" - och tydligen var detta precis vad som hände. Gåvan som flickan gav henne är ett mycket tydligt bevis på detta.

Många har läst inlägget och blivit nästan lika rörda som hon. Bland dessa var det många som berättade sina egna historier och berömde denna mamma samt hävdade att denna gåva definitivt borde tolkas som att både hon och hennes make gjorde ett utmärkt jobb.

Vi kan inte vara annat än överens med dem. När du bestämmer dig för att adoptera tar du på dig ett stort ansvar och att få så mycket bekräftelse från barnet eller tonåringen är säkerligen en tillfredsställelse. Vi vill bara önska denna vackra familj lycka till med framtiden.

Advertisement