Hon firar sin 89-års dag omringad av sina 10 hundar

sofia

15 Januari 2023

Hon firar sin 89-års dag omringad av sina 10 hundar
Advertisement

Många människor litar mer på omtanken från sina husdjur än den från sina nära och kära. Det finns faktiskt många som tycker att djur är "bättre än människor". Vi är säkra på att många av er kommer att hålla med om detta och kommer att uppskatta det charmiga sättet på vilket huvudpersonen i denna berättelse, en 89-årig kvinna, valde att fira sin födelsedag. Maria, som hon heter, har faktiskt bestämt sig för att njuta av sällskapet från sina älskade hundar och att ha en liten fest tillsammans med dem, såväl som med sin dotter och några släktingar. Videon med den söta kvinnan spreds snabbt på nätet och har fått många visningar.

via Instagram / vitoria.abencoada

Advertisement

Instagram / vitoria.abencoada

Maria firade sin 89-årsdag med en mycket speciell liten fest hemma där de flesta av gästerna var hennes älskade hundar. I en video som lagts ut på Instagram kan man se Maria sitta vid ett festligt uppdukat bord, i sällskap med sina 10 hundar, alla mycket väluppfostrade och respektfulla för maten på bordet. Medan hundarna väntar på att få äta lite godis hör man "ja må du leva" sjungas i bakgrunden av Marias dotter och andra släktingar som ville fira den äldre kvinnans viktiga milstolpe.

Det är tydligt att den här kvinnan behandlar sina hundar som riktiga familjemedlemmar och ser till att alla deras behov tillgodoses. Det är inte lätt att ta hand om 10 hundar, speciellt för en 89-årig kvinna, men det verkar inte spela någon roll för Maria alls, snarare tvärtom. Kvinnan är väldigt tacksam över att kunna fira i deras sällskap.

Instagram / vitoria.abencoada

Videon visar bordet täckt av rosa dekorationer och olika typer av mat, både för hundar och människor. Alla kvinnans hundar sitter väluppfostrat runt bordet och ingen av dem tar för sig utan lov av pizzan eller några andra godsaker. Samtidigt som gästerna sjunger för henne klappar Maria händerna och det verkar som att hon firar en av de bästa födelsedagarna i sitt liv. Vi kan inte låta bli att önska henne ytterligare 100 dagar som denna!

Advertisement