En hund tröstar en äldre sörjande man medan han väntar på sitt flyg (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
En hund tröstar en äldre sörjande…
Två syskonbarn ger tillbaka sin morbror familjerestaurangen som han förlorat: En mamma visar med stolthet upp sitt hus med plåttak:

En hund tröstar en äldre sörjande man medan han väntar på sitt flyg (+VIDEO)

01 Januari 2022 • Av sofia
9.585
Advertisement

Vem har sagt att våra fyrbenta vänner inte har några känslor? Även om de inte har talets gåva, går på alla fyra och har en svans, är de levande varelser som kan uppleva alla grundläggande känslor som gör dem till perfekta följeslagare i livet för alla de människor som söker villkorslös kärlek och tillgivenhet. Det är faktiskt ingen slump att många hundar till exempel tränas till att bli "terapidjur", eller följeslagare fulla av empati redo att trösta eller få mindre lyckligt lottade människor att le som kan ha varit offer för trauma, en allvarlig förlust, eller som utkämpar sin kamp i en sjukhussäng.

via: TODAY

Den lilla huvudpersonen i denna rörande och samtidigt mycket gripande scen är en corgi vid namn Cora, vars matte Madison Hunting till varje pris ville fånga ett specifikt ögonblick av hennes flygresa från Idaho till Alaska. Den 23-åriga kvinnan berättar att hon tog ett flyg för att åka till sin mamma som bor i Alaska och fira julhelgen tillsammans med henne. För att nå den nordamerikanska staten, var Madison tvungen att mellanlanda på Seattles flygplats tillsammans med sin trogna och oskiljaktiga hund Cora.

I väntan på deras flyg utförde den lilla hunden, som dessutom är en tränad och kvalificerad terapihund, en mycket enkel men väldigt empatisk och vänlig gest gentemot en äldre passagerare som väntade på att hans plan skulle avgå, en Man som Madison senare fick reda på hade förlorat en mycket kär person. Allt hunden gjorde vara att söka efter främlingens uppmärksamhet, be om att bli klappad och gosad med.

Pubblicato da Madison Hunting su Venerdì 9 febbraio 2018

En till synes väldigt enkel och banal gest men som istället döljer all den empati och starka känslor som lilla Cora kan visa gentemot de människor som känner sig nere eller har upplevt något traumatiskt. Den korta videon publicerades av Madison Hunting själv, en video som omedelbart nådde ut till hundratusentals användare som blev mycket rörda av den enkla men empatiska gesten från denna mycket speciella terapihund.

Du var fantastisk, Cora!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack