Han går till samma ställe under flera år så de anställda organiserar en fest på hans 104:e födelsedag

av sofia

16 December 2022

Han går till samma ställe under flera år så de anställda organiserar en fest på hans 104:e födelsedag
Advertisement

Vad betyder egentligen ordet familj? Det finns människor som, när de hör det, omedelbart tänker på sina föräldrar, bröder eller systrar och alla andra släktingar, mer eller mindre nära, men i vissa fall består den familj vi vill ha med oss ​​inte bara av dessa människor. Visst är blodsband viktiga och för många av oss det sanna ankaret genom livet, ändå finns det de som hittar en axel att luta sig på, både i goda och dåliga tider, även hos totala främlingar.

Faktum är att just dessa människor kan bli viktiga i vårt dagliga liv, så pass mycket att vi betraktar dem som en integrerad del av vår "utvidgade" familj. Vilket hände med huvudpersonen i den här historien och med de anställda på platsen han gick till varje dag. Låt oss berätta mer om dem nu.

via Fox News

Advertisement

Historien började i en Chick-fil-A-butik i Florida, en restaurang som Steve Bellissimo - eller Mr. Steve, som vännerna gillar att kalla honom - har ätit på i cirka 20 år. Varje dag går denna äldre herre till restaurangen, sitter vid samma bord, beställer alltid samma frukost och älskar att byta några ord med tjänstgörande personal.

De lokala anställda väntar varje dag på att få chansen att prata med honom en stund. För dem är det en stunds avskildhet och sedan har de med tiden blivit väldigt förtjusta i den gamle mannen, så pass mycket att de sedan han fyllde 99 alltid anordnar en liten fest för att hedra honom.

Advertisement

Mannens 100-årsjubileum var en fantastisk händelse och all personal firade det som han förtjänade och delade bilderna på webben. År efter år har seden blivit mer och mer rotad, så pass mycket att den den fortfarande är aktiv på hans 104-årsdag. Än en gång samlades de alla runt Mr. Steve och önskade honom all lycka och hoppas kunna tillbringa mycket mer tid tillsammans med dem.

"Hans dagliga besök är mycket viktigt för oss - kommenterade från lokalbefolkningen - Medan vi firade hans 104-årsdag mådde vi bra, vi var glada vid tanken på att kunna återgälda all hans tillgivenhet med vår blygsamma lilla fest. Vi hade möjligheten att tillbringa lite tid med en underbar person och vi är säkra på att även han är glad över det band han har skapat med oss ​​alla tack vare hans födelsedagar och hans närvaro här på restaurangen".

Självklart har delningarna och återberättandet av den här historien gjort Mr. Steve till en sann stjärna på webben. Hans berömmelse är numera onekbar och han har blivit så viktig att han "anställdes" för att vara med i reklamen för restaurangen.

Vi hoppas att denna vana och de trevliga samtalen med personalen kommer att kunna pågå i flera år framöver och att glädjen över dessa möten kommer att följa dem genom hela livet.

Advertisement