En mamma som är över hundra år gammal roar sig med att kasta snöbollar: "Lyckan ligger i de små sakerna"

av sofia

20 December 2022

En mamma som är över hundra år gammal roar sig med att kasta snöbollar: "Lyckan ligger i de små sakerna"
Advertisement

Ett barn som ser snö för första gången blir förvånat och fascinerat av detta underbara väderfenomen. Snö är magiskt, det får dig att drömma och tillåter barn att roa sig på många olika sätt. När man blir äldre känner man sig ibland som ett barn igen och förvåningen inför vissa underverk verkar vara samma som för många år sedan. En över 100-årig kvinna blev helt hänförd av den tjocka snön hon och hennes son mötte under en bilresa. Sonen stannade bilen för att låta den äldre mamman komma ut och njuta av en kort stunds lycka. Dessa glada och bekymmerslösa minuter verkar ha fått kvinnan att återvända till sin barndom.

via Facebook / Armand Foisy

Advertisement
Facebook / Armand Foisy

Facebook / Armand Foisy

Armand Foisy lade upp en vacker video av sin mamma, som vid det tillfället var 101 år gammal, och roade sig som en liten flicka i snön. Kvinnan, som heter Albina, blev förtjust vid åsynen av all den snön - en typ av förvåning som bara de som har haft få möjligheter i sitt liv att bevittna ett sådant scenario kan uppleva på ett genuint sätt. Albina bevisar att hon fortfarande är en stark kvinna full av vitalitet, så pass mycket att hon böjer sig ner för att samla lite snö och forma små bollar för skojs skull.

Advertisement
Facebook / Armand Foisy

Facebook / Armand Foisy

Barn vet att det roligaste att göra i snön, förutom snögubbar, är att kasta snöbollar bara för skojs skull. Till och med Albina vet detta väl och vill känna den där känslan som hon kanske upplevt för få gånger i sin ungdom. Här ser man henne därför kasta en snöboll i skogen och skratta gott tillsammans med sin son Armand.

Lyckligtvis var Armand redo att fotografera sin mamma i snön och även idag kommer det att vara ett oförglömligt minne för honom och hans familj. För att säga sanningen, även för människor på nätet som inte ens kände dem, blev videon ett ögonblick fullt av glädje och lättsamhet. Med över 10 miljoner visningar var videon verkligen omtyckt av alla.

Here's proof that if you find pure joy in the simple things you can live a 100 years.

Pubblicato da Armand Foisy su Mercoledì 18 novembre 2015

Videotexten, skriven av Armand, förmedlar en viktig sanning som vi vill dela med er alla: "Här är ett bevis på att om du kan finna ren glädje i enkla saker kan du leva i 100 år."

Vi kunde inte vara mer överens!

Advertisement