Sonen ligger i koma och läkarna verkar inte särskilt hoppfulla: "De sa åt mig att dra ut sladden, men jag ville inte"

av sofia

08 Januari 2023

Sonen ligger i koma och läkarna verkar inte särskilt hoppfulla: "De sa åt mig att dra ut sladden, men jag ville inte"
Advertisement

Tror du på mirakel? Var och en av oss har vårt eget personliga svar på denna fråga. Vissa gör det, ​​medan andra är mer skeptiska. Oavsett hur vi känner är vi väl medvetna om att livet ibland ställer oss inför situationer som är helt oförklarliga rent rationellt och som verkar vara ett ingripande från någon högre makt.

Detta är exakt vad som hände i den berättelsen vi nu vill berätta. Huvudpersonen är en ung kille som råkade ut för en allvarlig bilolycka och för vilken den förväntade livslängden var mycket kort enligt experterna.

via Pamplin Media

Advertisement

Bobby Asa bor i Oregon och en kväll, när han var på väg hem efter att ha varit ute råkade han ut för en mycket allvarlig bilolycka. Det var 2017 och han var bara 16 år när han tillsammans med sin familj upplevde en av de värsta sakerna i hela sitt liv.

Han kördes genast till sjukhuset och fick all nödvändig vård, men hans situation var mycket allvarlig, till den grad att läkarna efter några dagar bestämde sig för att tala klarspråk med hans mamma Heather. Kvinnan sa att de inte hade gett henne så mycket förhoppningar och att läkarna, enligt tidigare erfarenheter, ansåg att det var osannolikt att hennes son skulle kunna vakna ur koman eller i alla fall att han skulle kunna börja gå igen om det skulle hända.

Advertisement
GoFundMe

GoFundMe

Kvinnan funderade noga över experternas ord och litade på deras kunskaper, men hennes instinkt som mamma sa åt henne att inte tappa hoppet ​​och fortsätta att tro att hennes barn kunde klara sig. Till en början verkade det inte som att det skulle fungera och Bobby reagerade inte på någon stimulans överhuvudtaget, men när chanserna blev mindre och mindre hände plötsligt något otroligt.

Killen började reagera och fånga upp signaler utifrån, tills han plötsligt kunde uttala ordet "mamma" efter en lång tid. Vilket rörde alla djupt, särskilt Heather, eftersom det innebar att hennes son kämpade för att klara sig. Det var ett tecken på att hennes Bobby hade hållit fast vid livet och försökte att inte släppa taget och det gjorde han inte heller.

Inom loppet av bara några månader återhämtade sig sonen och kunde återvända hem. Visst, rehabiliteringsprocessen var inte lätt och han återgick inte omedelbart till sin vardag, men han påbörjade sin vandring och detta gav redan en aura av mirakel till hela hans historia. Så smått började han gå tillbaka till skolan och sina vänner. Hans familj, mamma, pappa och systrar, lämnade honom aldrig ensam och stod alltid vid hans sida. Det är trots allt detta som ett team gör, att backa upp den som går igenom en svår period och hjälpa den att komma på fötter igen.

Vi kan bara önska den här killen en lycklig framtid och beundra honom för den uthållighet och styrka som visat sig ha. Vi beundrar även hans mamma som trots läkarnas utlåtanden trodde på sitt barn och hade tålamodet att vänta på att han skulle vakna utan att tappa hoppet.

Advertisement