Ett par skaffar en hund för att överraska sina barn och deras reaktion är alldeles underbar

av sofia

12 April 2024

De överraskar sina barn med en liten hund
Advertisement

Att ta farväl av någon som varit en del av ens vardag länge är väldigt svårt. Det är den mest smärtsamma delen av att ha ett husdjur, men tyvärr en del av livet. Det viktiga är dock att de får chansen att leva sitt liv till fullo och att de aldrig saknade omtanke och kärlek.

Precis som i fallet med familjen i den här historien som i åratal avgudade sin hund, Diesel, och när han gick bort blev de alla väldigt ledsna. Framför allt var de 3 barnen väldigt ledsna över det som hände och därför ville deras föräldrar ge dem en underbar överraskning.

Advertisement

Den söta överraskningen som föräldrarna gjorde för sina barn

Barnen överraskar sina barn med en hundvalp

@janetmarieee/Instagram

Familjen hade blivit helt skakad av förlusten av sin älskade hund och även om allt hade hänt på ett naturligt sätt hade en sorgsen stämning skapats i hemmet... speciellt barnen, som ofta är mer känsliga, hade varit ledsna i flera dagar. Så en dag, utan någon förvarning, bestämde sig föräldrarna för att överraska dem.

Barnen öppnade dörren när de kom tillbaka från skolan som vanligt och hittade något som väntade där rakt framför deras ögon: en söt liten hundvalp! Mamman till de tre barnen stod innanför tröskeln och höll den lilla valpen i famnen.

Parets tre barn var alla förvånade över åsynen av den där söta lilla pälsbollen. De var så häpna att de stod kvar med munnen och ögonen vidöppna i fullständig chock ett tag, sedan kunde man pötsligt se alla de känslor som kom från djupet av deras hjärtan i deras ansikten.

Advertisement

Överväldigande känslor

Barnen, varav två troligen var lika gamla och ett några år äldre, reagerade först med att bli helt chockade, sedan fick åldersskillnaden dem att bearbeta händelsen på olika sätt: de yngre brast till en början ut i tårar efter att ha insett vad som hände och sprang sedan upprymt fram för att hälsa på det nya tillskottet i familjen. Den äldre och mer mogna av syskonen som man ser i videon, verkar konfliktfylld.

Efter det att han har tagit in överraskning vänder han sig med ryggen mot kameran: han vill inte få sitt ansikte filmat. Men vi förstår att inte heller han kan hålla tillbaka tårarna och att han låter några befriande tårar falla ned för kinderna. Han är glad, men också ledsen: glädjen över den nya valpen påminner honom om förlusten av hans älskade hund och av denna anledning känner han sig också lite skyldig.

Han säger inte ett enda ord mellan snyftningar som han knappt lyckas hålla tillbaka, men det är så tydligt att ​​han undrar om det är rätt att vara så glad över den nya hunden, som om denna glädje skulle ta något ifrån minnet av den föregående. Sedan tar pojkens interna konflikt slut, han vänder sig om och fortsätter med vidöppna armar mot sin mamma för att ge henne en intensiv kram.

Användarnas kommentarer på den rörande videon

Många har kommenterat den rörande videon av barnens reaktion, låt oss se några av de meddelanden som fick flest interaktioner: "Den där blandningen av glädje, sorg och lite skuldkänslor på en gång från äldsta sonen... Det är okej killen, Diesel skickade den valpen till er för att sätta allt till rätta igen”, skrev någon.

"Jag älskar den äldre pojkens reaktion: han stannade, hängde sin ryggsäck på väggen och tänkte på sin gamla hund. Man ser verkligen att han är en bra människa, bra jobbat mamma och pappa!", skrev ännu en.

"Att få en kram av en tonåring är en mycket sällsynt händelse! Ni har verkligen uppfostrat dessa barn väl", sa en annan. Vad tycker du om denna rörande berättelse?

Advertisement