En trafikpolis delar sitt paraply med två gatuhundar som han vill försöka skydda från det kraftiga regnet - TittaPaVideon.se
x
En trafikpolis delar sitt paraply med…
Han blir utskrattad efter att ha lagt upp en bild på sin nyfödda bebis tillsammans med sin fru: Hon spenderar 4 100 £ på att göra sig snygg inför förlossningen:

En trafikpolis delar sitt paraply med två gatuhundar som han vill försöka skydda från det kraftiga regnet

07 Oktober 2021 • Av sofia
353
Advertisement

De vackraste gesterna är de som görs nästan omdevetet, de som uppstår från vår naturliga förmåga att sträcka ut en hjälpande hand till de mindre lyckligt lottade, de som föds ur den mänskliga benägenheten att visa empati och vänlighet. Dessa två värderingar är alltmer sällsynta nuförtiden och just därför kan varje gest av ovillkorlig kärlek ha kraften att förändra världen och oss människor. Precis som den vackra och till synes enkla gesten från denna trafikpolis som det har pratats mycket om efter det att någon lade upp ett foto på nätet där han är huvudpersonen...

Han heter Tarun Kumar Mandal och bor i Calcutta i Indien och arbetar som trafikpolis. Av den anledningen är han ganska van vid att se alla slags levande varelser passera framför sig. Allt från människor som korsar gatan till förare i bilar som kör för fort, till borttappade djur som vandrar runt på gatorna i den stora indiska metropolen på jakt efter vatten, mat eller skydd från dåligt väder. Just på en av de våtaste dagarna under de senaste veckorna i staden Calcutta gjorde Tarun en enkel men extraordinär gest som lokala poliser inte kunde låta bli att fånga på bild och lägga ut på Twitter.

Den snälla trafikpolisen, under en dag då det regnade extra häftigt, hade sett att det på gatan fanns två gatuhundar som desperat försökte skydda sig från allt vatten, så för mannen var det självklart att öppna sitt stora paraply och "dela det" med sina nya fyrbenta vänner.

En till synes enkel gest som ändå betydde väldigt mycket. I Indien går problemet med löshundar hand i hand med fattigdomen inom en del samhällsklasser i den asiatiska nationen, och detta är ännu en orsak till att denna rörande bild har spridits så snabbt på sociala medier i Indien och sedan vidare ut i världen på så kort tid tid.

Taruns vänliga gest mot dessa två herrelösa hundar på jakt efter skydd är värd mer än tusen ord, och vi kan alla lära oss mycket från denna trafikpolis. Bra jobbat!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack