Hon börjar gråta när hennes kollegor ger henne dockan som hon alltid velat ha som liten - TittaPaVideon.se
x
Hon börjar gråta när hennes kollegor…
Enkla och billiga husmorsknep för att få bort även ingrodd smuts från din gasspis Jultomten ger honom kol men han är lika glad ändå:

Hon börjar gråta när hennes kollegor ger henne dockan som hon alltid velat ha som liten

31 December 2021 • Av sofia
3.074
Advertisement

En av de traditioner vi alla är mest vana vid är att ge leksaker till barn på födelsedagar eller till jul. Man tar för givet att barn tycker om att leka med leksaker av alla slag, vare sig det rör sig om moderna tekniska leksaker eller gamla klassiska sådana, och sist men inte minst har vi ju de mycket eftertraktade dockorna. Dockor är dock inte helt självklara gåvor, eftersom det finns fattiga familjer över hela världen som inte har råd att ge denna populära leksak till sina barn. I vissa fall kan viljan att äga en trots årens gång och trots att man blivit vuxen, fortfarande finnas kvar.

Av denna anledning spreds en video på TikTok snabbt runt om i världen och rörde miljontals människor på nätet. En äldre kvinna vid namn Lilian Mejia fick en otrolig överraskning till jul från sina medarbetare. Kvinnan hade alltid sagt till dem att hennes barndom inte precis varit lycklig och att hennes familj hade levt under många år i fattigdom och av den anledningen hade Lilian aldrig fått, varken till sin födelsedag eller till jul, den amerikansktillverkade docka hon alltid hade önskat sig.

Visserligen hade Lilian nu blivit en äldre kvinna, men ändå hade denna önskan alltid funnits kvar i hennes huvud, något som hon förr eller senare i livet skulle ha velat äga för att bli fri från ett olyckligt förflutet. Plötsligt, en dag, gav hennes arbetskamrater henne en överraskning som hon aldrig hade kunnat föreställa sig: de köpte tillsammans den amerikanska dockan till henne som hon hade velat ha sedan hon var ett litet och fattigt barn. Vi behöver väl knappast tillägga att när Lilian öppnade presenten och såg vad det var, brast hon ut i tårar.

Videon som den gamla kvinnan själv lade upp på TikTok fick många känsloladdade och positiva kommentarer från människor som var glada över att se henne överraskad och lycklig för en dag, som om hon hade blivit ett barn på nytt om så bara för ett ögonblick: "Jag gråter. Den här världen är grym mot vissa människor. Hon fick aldrig någon riktig barndom och hennes känsla när hon äntligen fick ha en docka i händerna säger allt!", sa en användare som kommenterade videon.

Advertisement

En annan användare sa: "Min mamma hade aldrig dockor heller förrän hon kunde köpa dem själv för 20 år sedan. Hon har 3 i sitt vardagsrum och byter klänningar beroende på säsong eller högtid!"

Hur är det med dig? Har du någonsin haft en dröm som aldrig gick i uppfyllelse men som du har velat skulle gå i uppfyllelse sedan länge? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack