Hon organiserar en middag med sina vänner, men ingen kommer - en mycket sorglig scen - TittaPaVideon.se
x
Hon organiserar en middag med sina vänner,…
Ett butiksbiträde bjuder hem en av sina kunder som blivit änkling på middag för att han ska slippa vara själv över julen Hon upptäcker att hon har en syster som bor två kvarter bort efter att ha fått reda på att hon är adopterad

Hon organiserar en middag med sina vänner, men ingen kommer - en mycket sorglig scen

30 December 2021 • Av sofia
1.218
Advertisement

Vem av er har någon gång anordnat en rolig och avkopplande kväll tillsammans med vänner och släktingar som sedan har avbokat i sista sekund när du redan hade förberett allt? En situation som kan uppstå, med tanke på att oförutsägbara händelser i livet sker utan förvarning, ändå är det inte alltid lätt att förlåta de som först blivit bjudna på middag och sedan, utan förvarning eller utan att säga något, inte dyker upp när allt väl är förberett.

En obehaglig situation som Maryann och Christian Zamora befann sig i, ett ungt par som hade bestämt sig för att organisera en trevlig middag med vänner. Synd bara att deras vänner beslutade sig för att inte dyka upp utan att meddela någon av dem. Tjejen hade planerat hela kvällen två veckor innan: hon hade köpt mat, städat våningen där hon skulle vara värd för sina vänner, dukat upp bordet, dekorerat rummet och lagat allt själv. Synd bara att av Maryanns vänner i slutändan inte ens dök upp och vad som gjorde henne ännu mer besviken är att ingen av gästerna ens talade om att de inte skulle komma på middagen.

En riktigt sorglig situation, filmad och upplagd på TikTok av Christian, den besvikna tjejens pojkvän. I scenen som har spridits på nätet ser vi Maryann sitta på en av stolarna vid bordet som hon hade dukat upp för sina middagsgäster, ledsen och besviken över att ha blivit lämnad ensam eftersom hon hade organiserat allt för att fira Thanksgiving tillsammans med sina närmaste vänner.

I videon säger Christian Zamora: "Min flickvän var så glad över att kunna organisera sin första Thanksgiving med våra vänner men ingen dök upp i slutändan. Maryann blev så ledsen och besviken." Något som gjorde Christians flickvän ännu mer ledsen var det faktum att vännerna som hon hade bjudit hem hade uteslutit tjejen från en gemensam grupp på WhatsApp, vilket gav henne känslan av att de inte ville ha med henne.

En riktigt jobbig situation, som Christian dock ville försöka omvandla till en glädjefylld och lättsam kväll så han ringde en snabb samtalsrunda och bjöd in alla sina vänner till deras hus så att Maryanns ansträngningar och entusiasm i att organisera Thanksgiving-middagen inte skulle vara förgäves.

Advertisement

Kort sagt, trots Maryanns oartiga vänner verkar det som att kvällen förvandlades till en chans att fira alla tillsammans och till slut blev det en rolig och lättsam kväll trots att den till en början var full av besvikelse och sorg.

Hur hade du reagerat om alla dina gäster hade bestämt sig för att inte komma utan att ens tala om det för dig?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack