En hund hittar en blind man som halkat på marken och tack vare sitt skall räddar den hans liv - TittaPaVideon.se
x
En hund hittar en blind man som halkat…
En kille upptäcker att hans katt blivit vän med en mus som han brukade jaga varje dag Vid 19-års ålder lämnar hon sina studier för att ägna sig helt och fullt åt att vara hemmafru

En hund hittar en blind man som halkat på marken och tack vare sitt skall räddar den hans liv

21 September 2021 • Av sofia
4.575
Advertisement

Våra vänner djuren har mycket att lära oss människor. De är inte bara riktiga mästare på ovillkorlig kärlek och omtanke, men kan också ge oss ovärderliga lärdomar i livet. Liksom den här 11-åriga hunden, huvudpersonen i en räddningsberättelse som förvånade även hennes matte Mary Violante. Kvinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att hennes lilla Gracie skulle kunna rädda livet på en äldre människa tack vare sitt ihärdiga skällande ...

via: WRAL
image: WRAL

Den fyrbenta superhjälten i den här historien med ett lyckligt slut heter Gracie, hon är 11 år och är en hund som är en korsning mellan en Chihuahua och en tax. Vanligtvis uppträdde Gracie ganska normalt och precis som alla andra hundar av hennes ras älskar hon att leka, springa, vara tillsammans med sin matte... och älskar att skälla hela tiden. Av denna anledning hade Mary Violante till en början inte uppmärksammat sin 11-åriga hunds ljud den dagen i bostadsområdet Wake Forest i North Carolina.

Men den eftermiddagen verkade det som att Gracie inte kunde sluta skälla, det var något konstigt med hennes ständiga klagande, som om hon ville uppmärksamma någon på en fara. Det var just på grund av detta som Mary, ditlockad av sin hund, märkte att hennes granne John Ball låg på marken och inte kunde ta sig upp.

image: WRAL

Den 92-årige mannen, blind och med rörelsehinder, hade halkat framför huset efter att ha tappat balansen och låg kvar där och väntade på att någon skulle hjälpa honom att resa sig upp. Lyckligtvis såg Mary Violante hela scenen, ditlockad av sin hund Gracies skall och ringde omedelbart 911 och såg till att mannen kunde få hjälp på bästa möjliga sätt. Lyckligtvis fick John Ball inga allvarliga skador av fallet.

Den 92-årige mannen, så snart han fick veta att det var hunden Gracie som hade varnat sin matte om hans tillstånd, kunde inte låta bli att skriva ett tackbrev till Mary och hennes fyrbenta lilla vän. Om det inte hade varit för hunden, vem vet hur länge han skulle ha legat där, innan någon hittade honom: "Kära Gracie, tack för allt du gjorde igår genom att varna människor om att jag var i en nödsituation. Du är min hjälte! Lassie skulle vara så stolt över dig. Du fick precis utmärkelsen god granne. Jag är hedrad över att vara din vän. Kom och hälsa på mig någon gång och snälla fortsätt skälla, Gracie! Din vän, John Ball. "

Advertisement
image: WRAL

Tack för allt du gjorde för att rädda livet på den här mannen i svårighet, lilla Gracie. Du är en riktig hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack