En äldre människa använder hårtorken som hastighetsmätare för att få bilar som kör för fort att sakta ner - TittaPaVideon.se
x
En äldre människa använder hårtorken…
De tar ett DNA-test på sin hund och får reda på att den är kusin till deras förra husdjur Ett homosexuellt par adopterar en för tidigt född bebis som övergivits på gatan och nu är de en lycklig familj

En äldre människa använder hårtorken som hastighetsmätare för att få bilar som kör för fort att sakta ner

15 September 2021 • Av sofia
4.684
Advertisement

Glöm de trevliga gamla gubbarna som stannar hemma hela tiden och njuter av sin pension, idag vill vi berätta den otroliga historien om en 74-årig man som tröttnat på att ständigt behöva framföra klagomål till kommunförvaltningen i sin stad och istället bestämde sig för att ta saken i egna händer, med eller utan kommunens godkännande. Det han har gjort håller nu på att bli känt i hela världen och många har hyllat hans uthållighet och mod!

via: SVT.se

Efter att ha irriterat sig på fortkörare i många år fick Ulf Schwerin en dag nog...

Pubblicato da SVT Nyheter su Venerdì 14 agosto 2020

Han heter Ulf Schwerin, är 74 år gammal och bor i den svenska staden Stora Mellösa och enligt hans berättelse körde bilarna i staden i en alltför hög hastighet jämfört med vad som var tillåtet. Enligt vad Ulf berättar, bör hastighetsgränsen vara 30 km/h, men uppenbarligen verkar inga förare respektera denna gräns. Så vad ska man göra när inte ens kommunförvaltningen vill hjälpa till och lyssna på en äldre medborgares klagomål?

Ulf fick en lysande idé, han tog med sig en hårtork, ställde sig vid sidan av vägen där bilarna körde förbi och började rikta hårtorken mot bilarna som passerade och skapade panik bland förarna!

image: SVT.se

Den första dagen lyckades Ulf under en och en halv timme få bilarna att sakta ner som körde i en hastighet som överskred hastighetsgränsen på 30 km/h eftersom många förare till en början lät sig skrämmas av Ulfs närvaro på sidan av vägbanan. Med sin hårtork som pekade mot bilarna såg han verkligen ut som en trafikpolis eller åtminstone som en man med en hastighetsmätare i handen!

Ulf Schwerins gör-det-själv-experiment har varit så framgångsrikt på nätet att även andra svenska städer i närområdet har ringt honom och bett honom att ställa sig vid vägkanten i bostadsområden där bilens hastighet inte bör överskrida en viss gräns och låtsas vara trafikpolis, tillsammans med sin charmiga hårtork.

Tycker inte även du att det är en alldeles lysande idé? Vi hoppas att resten av världen också kommer att uppmärksamma Ulf Schwerin!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack