Hennes man är för ful så hon blir gravid med sin föredetta pojkvän istället för att barnen inte skulle se ut som pappan - TittaPaVideon.se
x
Hennes man är för ful så hon blir…
En 5-årig flicka blir frisk från cancer och springer för att krama om sin favoritsjuksköterska - den rörande scenen Vad ser du på bilden, en hund eller en man? Svaret skulle kunna avslöja en del sidor av din personlighet

Hennes man är för ful så hon blir gravid med sin föredetta pojkvän istället för att barnen inte skulle se ut som pappan

17 September 2021 • Av sofia
14.085
Advertisement

De flesta som bestämmer sig för att gifta sig gör det av kärlek, en känsla så stark att den lyckas övervinna varje fel hos partnern. Det spelar ingen roll ifall din livspartner är vacker, stilig eller inte återspeglar de traditionella skönhetsnormerna som samhället tyvärr tvingar på oss, kärleken vi känner för den här personen är exceptionellt djup och allt annat blir oväsentligt. Men för den här anonyma kvinnan, vars val har gjort att hon dragit till sig en massa uppmärksamhet var det inte alls så.

Kvinnan berättade i ett långt brev till Radio Hitz FM i Accra att hon hade ställt till med katastrof i sin familj. Den anonyma författaren till brevet började med att säga att hon gifte sig med sin man inte på grund av hans utseende (ärligt talat hade hon alltid tyckt att han var ganska ful), utan för att han var en intelligent, rik person med ett bra jobb, kort sagt en utmärkt partner. Situationen blev komplicerad när mannen sa till sin fru att han ville ha barn, men hon ville inte att de skulle födas lika fula som deras pappa var och fick därför en lysande men samtidigt hemsk idé.

Efter en lång tid fick hon kontakt med sin ex-pojkvän och bestämde sig för att "bedra" sin man under en längre period. När kvinnan blev gravid om och om igen genom åren visste ingen att de bebisarna hon bar på inte var hennes mans utan hennes ex-pojkväns, förutom kvinnan själv, som bara inte ville att de skulle födas lika fula som deras far.

De tre barnen, samt ett fjärde på väg, var alla väldigt lika sin mamma, men detsamma kunde garanterat inte sägas om pappan. Sedan blev situationen för kvinnan plötsligt ännu mer komplicerad när hennes man bestämde sig för att skaffa ett visum till USA. För att få det skulle hela hans familj behöva genomgå ett DNA-test, som i så fall skulle ha avslöjat en gång för alla att de fyra barnen inte var hans. Kvinnan fick panik och visste inte längre vad hon skulle göra och därför skrev hon ett mycket långt brev till Accra Radio för att berätta om sitt turbulenta "familjs" historia och be om råd.

Vi vet inte om DNA-testet slutligen gjordes på alla i hennes familj eller inte, men många radioanvändare och lyssnare tog avstånd från kvinnans val och var solidariska med den intet ont anande stackars pappan. Vilket råd skulle du ge denna desperata mamma?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack