"Jag var gravid med mitt första barn när jag upptäckte att min man och jag var kusiner"

av sofia

02 Februari 2023

"Jag var gravid med mitt första barn när jag upptäckte att min man och jag var kusiner"
Advertisement

Att träffa den idealiska personen, den som man kan dela hela livet med och, om man vill, bilda familj och skaffa barn med, är en riktig tur. Det finns många av oss som träffar den personen redan i väldigt unga år och andra som tvärtom får vänta lite till, men när det än händer är det underbart att hitta kärleken och att vänta ökar ibland bara lusten.

Till och med huvudpersonen i denna berättelse träffade mannen i hennes liv, med vilken hon bestämde sig för att gifta sig och skaffa ett barn. Först när hon fick veta att hon var gravid och när hon skulle välja namn till sitt lilla barn upptäckte hon dock också att hon hade mycket mer gemensamt med sin man än vad hon trodde. Vad? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via @beingmarcellahill/Tik Tok

Advertisement
@beingmarcellahill/Tik Tok

@beingmarcellahill/Tik Tok

Marcella Hill, mamma och entreprenör, har publicerat en video på sin Tik Tok-profil där hon avslöjar något väldigt personligt. Förvånad och förtvivlad berättar hon om vad hon just har fått reda på om sig själv och sin man, medan båda var upptagna med att välja namnet till sitt första barn.

"Jag fick reda på att jag gifte mig med min kusin" - detta är orden som kvinnan börjar med, innan hon förklarar hur det faktiskt gick. "Vi låg i soffan och letade efter det rätta namnet på bebisen när vi började kika på internet och började undersöka vårt släktträd. Jag var den första som gick in på min släktsida och började bläddra igenom namnen på mina förfäder - fortsatte hon - Vi märkte genast att namnen på mor- och farföräldrar var identiska och vid ett visst tillfälle var jag övertygad om att vi inte bara såg på hans släktträd, utan mitt”.

Men det var inte så, paret hade helt enkelt samma rötter gemensamt och var släkt.

Advertisement
@beingmarcellahill/Tik Tok

@beingmarcellahill/Tik Tok

Eftersom de inte trodde att det var möjligt, ringde båda sina respektive farföräldrar och bad om bekräftelse i detta avseende och fick det. Trorts allt var Marcella och hennes man tvungna att acceptera att de var såväl kusiner som makar. En insikt som gjorde dem chockade och som gjorde att de började ställa frågor till sig själva, även med hänsyn till eventuella problem som kunde ha uppstått i samband med barnets födelse.

De många användare som har hört berättelsen har haft väldigt olika åsikter om saken. Å ena sidan har det funnits de som har gett dem rådet att gå vidare utan att ställa för många frågor, även med tanke på att de är tredje gradens kusiner och inte första, och sedan de som istället var mer chockade av saken och inte ansåg att det var helt "normalt".

"Är det möjligt att ni inte insåg någonting ens på bröllopet när era släktingar träffades?" - frågade en användare. En fråga som Marcella svarade på med att bröllopet firades snabbt i en sal på kommunen och att ingen var närvarande förutom de.

En mycket speciell situation, som lyckligtvis inte vände upp och ner på deras dagliga liv och inte heller förstörde deras band. Hur skulle du ha betett dig i deras ställe?

Advertisement