Hon tar med sig blommor till pappans grav vid speciella tillfällen, men efter 43 år upptäcker hon att det är fel gravsten

av sofia

28 September 2022

Hon tar med sig blommor till pappans grav vid speciella tillfällen, men efter 43 år upptäcker hon att det är fel gravsten
Advertisement

När någon vi håller av går bort finns det två viktiga saker som blir kvar hos släkt och vänner: minnet av stunderna man tillbringat tillsammans och en plats att gå till för att hylla dem som inte längre finns där och att tillbringa några minuter i deras sällskap ... Just därför bör kyrkogårdar inte bara ses som negativa och smärtbärande platser, utan också platsen där de människor vi har älskat vilar och dit vi kan gå för att lämna en blomma eller någon annan gåva.

Det finns dock människor som har åkt till en specifik plats i flera år utan att veta att det tyvärr var fel plats. Huvudpersonen i den här historien vet något om den saken. Låt oss berätta mer om hennes historia.

via Daily Mail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Sylvia Ross är en 67-årig kvinna som är huvudpersonen i en ganska sorglig historia. Hennes pappa John Thomas Thompson gick bort år 1979 och begravdes på Witton Park Cemetery i Bishop Auckland, County Durham. Från det ögonblicket och för varje speciellt tillfälle hade kvinnan alltid besökt samma grav. Det var först över 40 år senare som hon upptäckte något verkligt förbryllande.

Tack vare en annons som lades upp på Facebook fick den här kvinnan veta att hon hade åkt till fel plats hela tiden. Pappan hade i själva verket av misstag blivit begraven på en annan plats som inte motsvarade uppgifterna. Orsaken till detta missförstånd är inte känd, men en utredning har inletts för att ta reda på hur detta kunde ske.

"Min mamma är förkrossad - berättar Lynette, Sylvias dotter - för hon tänker på hur ledsen min morfar måste vara över att inte ens ha fått ett enda besök på över 40 år". Det är förstås inte kul att upptäcka att man har gått till fel grav, men de människor som inte längre finns hos oss ​​kan förhoppningsvis känna och se vad vi gör och även för den här pappan var det förmodligen samma sak.

Advertisement
Bob Embleton/Wikimedia - Not the actual photo

Bob Embleton/Wikimedia - Not the actual photo

Ändå kunde den här dottern inte dölja sin besvikelse över tanken på att ha gett blommor och presenter varje jul, födelsedag eller fars dag till fel person. Administrationen bad om ursäkt för detta misstag. Graham Harrison, chef för begravningstjänsterna i Durham County Council, sa: "Så fort vi fick reda på misstaget flyttade vi allt, men vi vet att detta inte kommer att ta bort all smärta på grund av detta misstag, så vi vill ännu en gång be om ursäkt till hela familjen".

Vi hoppas att sorgen försvinner med tiden och med tanken att Sylvia nu äntligen kommer att kunna gå till sin pappa och visa honom all sin omtanke genom sina besök.

Advertisement