Två män skrattar åt henne medan hon låter sig fotas i poolen, men hon bestämmer sig för att bemöta dem

av sofia

12 Maj 2023

Två män skrattar åt henne medan hon låter sig fotas i poolen, men hon bestämmer sig för att bemöta dem
Advertisement

Även om det på senare tid har funnits en ökande tendens att främja acceptans av olika kroppar i alla former och stilar så länge en person känner sig tillfreds med sig själv, är det inte alla som har lyckats anamma denna filosofi. Det är faktiskt inte ovanligt att se gäng med människor som är redo att kritisera kroppsformen eller utseendet hos människorna i deras omgivning speciellt om man är på stranden eller vid poolen.

Det är ytliga bedömningar som gör mer skada än nytta. Just därför konfronterade en ung influencer två killar som skrattade åt henne för att hon tog ett foto i poolen.

via Mirror

Advertisement

Had an amazing stay at The Karol Hotel💙 Excited to show you around!

Pubblicato da Samantha Longton su Sabato 2 gennaio 2021

Samantha Longton spelade in en video för att lägga upp på sociala medier, åtföljd av följande bildtext: "Jag försökte ta en söt bild i poolen och jag hörde två män skratta åt mig. Jag är inte en provocerande tjej, men ibland med män ...". Filmen visar hur tjejen i poolen vänder sig mot någon som inte syns på kameran och frågar: "Vill du vara med?"

Utanför kameran hörs en mansröst svara: "Va?" och Samantha svarar: "Vill du ta en bild?". "Okej", svarar han. "Bra! Ge mig din telefon så att vi kan ta en", föreslår Samantha. "Åh, nej, jag har den inte med mig", svarar den unge mannen som går därifrån. "Jaha, det får bli nästa gång då!" avslutar Samantha. I en annan videouppdatering förklarade den unga kvinnan att hon såg och hörde de två unga männen skratta åt henne och skamlöst peka henne, medan en av dem sa till den andra: "Titta på henne, det där är problemet med tjejer".

Advertisement

Samantha fick beröm av sina följare för hennes snabba och artiga svar: "Jag kan känna adrenalinet strömma genom dina ådror", kommenterade en användare. "Hon är så modig att det är skrämmande", skrev en annan. "De blir alltid mycket mindre modiga när de väl konfronteras", konstaterade en tredje.

Slutligen fascinerades en tjej av Samanthas vänliga men ändå bestämda svar på situationen: "Jag älskade hur nedlåtande du var när du sa: 'Nästa gång'. Du var briljant!"

Hur skulle du ha reagerat?

Advertisement