Hennes man jobbar natt på nyårsafton så hon och dottern kan fira tillsammans

sofia

11 Januari 2023

Hennes man jobbar natt på nyårsafton så hon och dottern kan fira tillsammans
Advertisement

Nyårsafton är en händelse som vi tenderar att minnas eftersom den tenderar att få oss att göra en sammanfattning av året som just har avslutats. De flesta brukar vänta till midnatt runt ett bord med familj eller vänner redo att skåla eller gå ut på någon klubb för att fira det kommande året. Det finns dock vissa människor som arbetar inom yrken som inte kan pausa ens på helgdagar och därmed också erbjuder service på nyårsafton där de önskar gott nytt år till sina kollegor eller kanske till de människor de möter vid midnatt eller strax därefter.

via Eluniversal

Advertisement

Facebook - Alberto Flack

Alberto Flack är ett utmärkt exempel på denna kategori av arbetare. Mannen är anställd på en bensinstation i Mexiko och i år fick han täcka nattskiftet på kvällen den 31:a december och avslutade sitt arbetspass under de tidiga timmarna följande dag. Han tänkte därför att han skulle få nöja sig med att önska familjen gott nytt år via sms, men så blev det inte.

När tolvslaget närmade sig besökte hans fru och dotter honom personligen för att önska honom ett gott nytt år. Albert var överlycklig över denna överraskning och bestämde sig för att föreviga detta speciella ögonblick i ett par bilder och visa upp sin fantastiska lilla familj i ett inlägg som delades på en Facebook-grupp: "Gott nytt år till er alla i Facebook-gruppen! Min fru och min dotter kom precis för att träffa mig och skåla vid midnatt. Gott nytt år till alla er som jobbar", skrev den stolta maken och pappan.

Facebook - Alberto Flack

Inlägget fick tusentals kommentarer, särskilt för hans förstående och kärleksfulla fru. "Det är här du inser att det inte spelar någon roll hur mycket pengar du har om du har en kvinna som älskar dig och som står vid din sida. Ta hand om din fru, min vän, hon finns där och har aldrig lämnat dig. Behåll detta i minnet. Eran lilla prinsessa är så vacker!" skrev en användare.

"Vännen, du har redan absolut allt det du behöver här i livet, allt annat är ett plus, njut av all denna kärlek! Du behöver inget mer! Grattis!", kommenterade en annan. "Det finns människor som blir arga om deras partner är tvungen att arbeta på en dag som nyårsafton... Värdesätt det du har min bror, gott nytt år," konstaterade en tredje.

Vi kunde inte vara mer överens och önskar denna underbara familj det allra bästa för framtiden.

Advertisement