Han träffar en äldre man som bakar bröd, men inte lyckas sälja det så han gör reklam på nätet och förändrar hans liv

sofia

06 Januari 2023

Han träffar en äldre man som bakar bröd, men inte lyckas sälja det så han gör reklam på nätet och förändrar hans liv
Advertisement

Att välja en present till sina nära och kära är aldrig lätt, ännu mer om mottagaren inte är en släkting eller en nära vän och om du inte känner till hans eller hennes smak. Trots allt finns det dock tillfällen då även det minsta lilla sak, ett plötsligt beslut eller en gest av altruism kan göra skillnad i en persons liv och till och med förbättra det.

Detta hände i Fresno, Kalifornien, USA, där en ung man gjorde något som kanske inte hade så stor betydelse i hans ögon, men som för mannen han gjorde det för var en underbar gåva.

via Porquenosemeocurrio

Advertisement

Javier Amaro är en kille som en helt vanlig dag träffade Don Miguelito och hade turen att smaka på hans utsökta bakverk. Den gamle mannen hade faktiskt alltid skapat bageriprodukter och killen upptäckte detta av en ren slump.

Förtjust över den goda maten bestämde sig Javier bestämt för att göra något som skulle visa sig bli mycket viktigt för den gamle mannen. Eftersom hans lilla butik inte var särskilt välkänd och försäljningen var knapp, bestämde sig killen för att använda sig av internets magiska kraft och gjorde reklam för honom på Facebook. I ett inlägg som senare blev allmänt känt främjade pojken sin nya väns arbete.

"Den här mannen säljer riktigt bra mexikanskt bröd - skrev killen på sin sociala profil - Det kostar 1 dollar per påse, jag köpte 15 för att hjälpa honom. Han fick mig att förstå att det inte spelar någon roll om du är gammal, funktionshindrad eller frisk på jobbet, när du tycker om att göra något, blir inte åldern ett hinder. Snälla hjälp honom du också".

Pxhere - Not the actual photo

Efter det angav killen adressen där de kunde hitta mannen för att hjälpa honom och många svarade på hans förfrågan om hjälp. Inlägget fick ett mycket stort antal visningar och många människor åkte till Don Miguelito för att hjälpa honom. Allt detta gjorde den äldre mannens dagar lite bättre och nu kan han leva ett mer fridfullt liv.

Om man ​​tänker efter så gjorde den här killen egentligen inte någon överdrivet stor grej: han smakade helt enkelt på en bra produkt, tog en bild tillsammans med mannen som hade gjort den och la upp den på nätet. Men tack vare en så liten gest förändrades den mannens liv. Av denna anledning vill vi tacka Javier och tala om för honom att det är tack vare människor som honom som världen blir en bättre plats.

Advertisement