"Jag är ensam hemma, jag fryser och är hungrig" en äldre kvinna, bortglömd av sina barn ber polisen om hjälp

av sofia

18 Januari 2023

"Jag är ensam hemma, jag fryser och är hungrig" en äldre kvinna, bortglömd av sina barn ber polisen om hjälp
Advertisement

Att nå en hög ålder är visserligen tur, men stigande ålder för oundvikligen med sig vissa svårigheter som är svåra att hantera, särskilt om du bor ensam. En 92-årig kvinna från Texas, USA, vet detta mycket väl.  Som tur var fick hon dock nyligen hjälp av polisen, som skyndade hem till henne efter att ha blivit kontaktade av hennes grannar, som förklarade för dem att kvinnan bor ensam, men många gånger glömmer hon var hon är och går ut på gatan för att försöka förstå vad som händer. Hon är alltid ensam och de har aldrig sett någon besöka henne. En mycket sorglig situation.

via Spotlightstories

Advertisement

Bruh my tan line is outrageously insane

Pubblicato da Marquis Hines su Sabato 15 agosto 2020

Vid detta tillfälle träffade ett par grannar 92-åringen i närheten av deras hyreshus och - när de kände att hennes händer var frusna - bestämde de sig för att släppa in henne i sitt hem för att hålla henne varm. Strax efter ringde de polisen för att berätta hennes historia och försöka förstå hur de kunde hjälpa till.

Vid ankomsten erbjöd sig polisen att följa den äldre kvinnan tillbaka till sin lägenhet: "Vi gick hem till henne för att kolla och hon berättade att hon har två barn som glömt bort henne. Det fanns ingen mat i kylen, bara mjölk och lemonad som hade gått ut. Det fanns bara en påse flingor hemma och huset hade inte städats på länge. Hon ville bara veta varför hennes barn inte kom med mat och inte tittade till henne. Hon sa att ett par smörgåsar eller något skulle räcka för att slippa vara hungrig", berättar agent Marquis Hines.

Advertisement

So just wanted to let everyone know the update on Ms. Tina. Her family reached out to me today and sent me the nursing...

Pubblicato da Marquis Hines su Mercoledì 6 maggio 2020

Agent Hines bestämde sig därför för att lämna kvinnans lägenhet och anförtro henne åt sin kollegas sällskap för att kunna gå och köpa några matvaror till henne: "Jag kom tillbaka med en stor grillad kyckling, några smörgåsar för en vecka eller två, lite soppa, lite chips och lite kött, lite vatten. Jag knackade på hennes dörr och hon öppnade med ett leende och kunde inte tro att någon brydde sig tillräckligt mycket om henne för att hjälpa henne", förklarade polisen.

Polisen delade sedan sin historia på Facebook och inlägget fick genast tusentals delningar och positiva kommentarer. "Polisarbete handlar inte alltid om att springa runt och fånga skurkar. Ibland behöver du bara visa någon att den inte är ensam för att förändra den personens liv ett leende i taget", skriver agent Hines.

Advertisement