Han kan inte acceptera att hans lillebror är utan hår och ögonbryn så han ritar dit dem med en orange tuschpenna

av sofia

06 Januari 2023

Han kan inte acceptera att hans lillebror är utan hår och ögonbryn så han ritar dit dem med en orange tuschpenna
Advertisement

När det finns små barn i huset måste man alltid hålla ögonen öppna och vara försiktig så att ingen av dem kommer till skada. Men om du tar hand om dem ensam och har många saker att göra, kan det finnas stunder där man blir lite distraherad. Om barnen är lugna händer ingenting, men om de är lite busiga och alltid försöker testa nya saker vet de hur de ska ta vara på de stunderna.

Detta är vad som hände med mamman vi nu ska berätta om. Medan hon höll på att städa huset tittade kvinnan bort från sina barn i några sekunder och blev sedan mållös över det som hade hänt.

via Mirror

Advertisement

Berättelsen utspelade sig i Roy City, Florida, USA, och handlar om barnen till Mckenzie och Jonas Poland, ett ungt föräldrarpar. Deras 3 barn var hemma med sin mamma en helt vanlig dag, när 5-årige Kason bestämde sig för att ge sin 7-månader gamla bror Jude en "present".

"De lekte tillsammans precis bredvid mig och jag passade på att dammsuga - sa mamman - När jag vände mig tillbaka mot dem blev jag förvånad: min son Kason hade ritat ögonbryn och hår på sin bror".

Advertisement

Barnet hade ännu inte utvecklat ansiktshår och detta störde tydligen hans storebror på något sätt. Vad kunde han göra för att lösa detta? Han hittade den snabbaste lösningen han kunde för honom. Han tog en orange tuschpenna som låg bredvid honom och ritade streck både ovanför lilla Judes ögon och på hans huvud.

"Jag kunde inte hålla mig - fortsatte kvinnan - jag brast ut i skratt. De ditritade ögonbrynen gav honom ett äldre utseende vilket jag tyckte var för rolig. Som tur var var färgerna min dotters och därför inte outplånliga, så de räckte med några dagar för att strecken skulle försvinna helt utan att behöva skrubba hårt av rädsla för att irritera hans känsliga hud."

En situation som vi är helt övertygade om att många andra föräldrar kan förstå och kanske till och med har upplevt personligen. Många gånger händer det faktiskt att barn lyckas passa på när en förälder är lite distraherad för att utnyttja stunden till deras fördel och göra det de annars kanske inte kunde ha gjort. I detta fall var det garanterat så och de två småbröderna blev små stjärnor på nätet på grund av detta roliga upptåg.

Har du någonsin upplevt något liknande?

Advertisement