Barnen klipper håret på sin pappa medan han sover på lek: "Den som somnar förlorar!"

av sofia

07 December 2022

Barnen klipper håret på sin pappa medan han sover på lek: "Den som somnar förlorar!"
Advertisement

I barns lek verkar det nästan som att allt är tillåtet, varje regel och varje konsekvens, vare sig negativ eller positiv, härrör från de olika beteendena i leken. Detta är kanske anledningen till att barn brukar ställa till med katastrofala saker som i slutändan får deras föräldrar att le. Mannen i den här historien skrattade med viss bitterhet när han fick reda på vad hans två barn hade gjort mot honom under en tupplur. Faktum är att mannen vaknade med mindre hår: de två små barnen, som är bror och syster, hade rakat av delar av hans hår!

via TikTok / susgutierrez

Advertisement
TikTok / susgutierrez

TikTok / susgutierrez

Mannens fru bestämde sig för att filma uppvaknandet och lade upp den på nätet så att användarna kunde njuta av den. Videon spred sig mycket snabbt på webben och fick tusentals användare att le. I det korta klippet ser vi mannen som ser chockad ut, som om han precis hade insett vad som hade hänt, och barnens skratt hörs i bakgrunden. Hans fru frågar honom vad som har hänt, förtvivlad och i sin tur även hon road av scenen: "Vad har hänt med dig? Vem har gjort så här mot dig? Kände du ingenting?". Mannen känner sig förvirrad men verkar vara medveten om katastrofen som hans barn har orsakat genom att klippa hans hår utan någon logisk tanke.

Advertisement
TikTok / susgutierrez

TikTok / susgutierrez

Inför en sådan katastrof verkar den enda lösningen i själva verket vara att raka huvudet helt för att vänta på att håret ska växa tillbaka normalt. Barnen var väldigt roade av sin pappas roliga utseende och kunde inte sluta skratta. Faktum är att de inte var de enda som tyckte att videon är underhållande för antalet människor som har sett den är redan mer än 1,5 miljoner, utan att räkna reaktionerna och kommentarerna. Vissa användare har kommenterat: "De plockade honom" och "Den som somnar förlorar".

TikTok / susgutierrez

TikTok / susgutierrez

Hur skulle du ha reagerat om ditt barn klippte ditt hår under en eftermiddagstupplur? I det här fallet verkar det som att allt löste sig med ett gott skratt och tur är väl det för förr eller senare kommer ju håret ändå att växa tillbaka!

Advertisement