En man smiter ut från sitt hus mitt i natten för att äta tacos trots att han bantade

av sofia

27 December 2022

En man smiter ut från sitt hus mitt i natten för att äta tacos trots att han bantade
Advertisement

Många av oss har någon gång förmodligen velat vara lite mer uppmärksamma på vår kost och valt att följa en diet. Oavsett om det är av estetiska skäl eller för att din hälsa kräver det, är det inte alltid lätt att hålla sig till ett strikt matschema och att motstå frestelser kan bli riktigt komplicerat. Låt oss erkänna det: vem av oss har under en resa mot viktminskning inte misslyckats minst en gång och ätit något extra?

Vi vet inte hur det har gått för dig, men huvudpersonen i den här historien kunde inte längre stå emot och gjorde något ganska ovanligt och dessutom väldigt roligt. Låt oss ta reda på vad som hände tillsammans.

via @mitzyornelas18/Tik Tok

Advertisement
@mitzyornelas18/Tik Tok

@mitzyornelas18/Tik Tok

Mitzy Ornelas är en ung mexikansk kvinna som bor i Lázaro Cárdenas, Michoacan De Ocamp, och har roat över 6 miljoner användare på webben genom att dela ett mycket roligt klipp där hennes pappa har huvudrollen. Enligt vad han hon berättar hade mannen varit på diet under en tid, men kunde plötsligt inte stå emot längre och åt mat som han inte fick äta. Om du tror att allt detta hände i hemmet där alla kunde se honom, har du fel.

Faktum är att mannen brukade smita ut på kvällen och "rymma" hemifrån för att gå till en närliggande kiosk och njuta av läckra tacos och på så sätt tillfredsställa sin aptit. Synd bara att det hela avslöjades av hans dotter och att hon förevigade ögonblicket i en rolig video som sedan delades på sociala medier. Klippet visar inte bara mannen som försöker betala snabbt för att inte bli upptäckt vid gatukiosken, utan även när han blir tagen på bar gärning och dessutom är tvungen att be sin dotter om pengar eftersom han inte hade tillräckligt med pengar för att betala för sin mat.

Advertisement
@mitzyornelas18/Tik Tok

@mitzyornelas18/Tik Tok

Bilderna spreds snabbt på webben med totalt över 6 miljoner visningar och ett stort antal kommentarer. Många lämnade en kommentar där de delade samma känsla av att vilja "fly" från sin dietrutin och andra skämtade om det. "Jag är säker på att dieten är från 8 till 22" - skriver en användare; "Även min mamma lagade lätta och nyttiga smoothies åt min pappa och så en dag när hon var ute och körde såg hon honom äta framför en gatukiosk", "Den här mannen representerar alla de som ska börja banta nästa måndag."

Ett roligt sätt för att skämta om mänskliga svagheter och visa solidaritet med de som på alla sätt försöker stå emot tallrikar fyllda med smaskig mat, men som bara inte kan motstå.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation?

Advertisement