"En främmande människa parkerade på min uppfart så jag blockerade honom med min bil hela helgen"

av sofia

22 Januari 2023

"En främmande människa parkerade på min uppfart så jag blockerade honom med min bil hela helgen"
Advertisement

Världen är full av olika människor och alla har sin egen personlighet. Det finns de som har ett mildare temperament och rycker på axlarna utan att lägga för mycket vikt vid något, de som tvärtom blir upprörda av minsta motgång och de som lyckas hantera varje situation på det bästa och mest balanserade sättet.

Huvudpersonen i den här historien verkar vara en man som vet hur man tar det oväntade med ett leende och svarar med lite "roande" sarkasm. För att få dig att förstå vad vi pratar om ska vi nu förklara lite närmare vilken situation han befann sig i.

via Reddit

Advertisement
Jeangagnon/Wikimedia - Not the actual photo

Jeangagnon/Wikimedia - Not the actual photo

I ett inlägg på Reddit berättar författaren att han kom hem efter jobbet och hittade en oönskad överraskning som väntade på honom. Så fort han kom fram till sitt hus märkte vår huvudperson att en helt främmande man hade bestämt sig för att parkera sin bil på hans uppfart. Om du tänker att han säker hade bett om lov först, har du tyvärr fel. Ingen hade pratat med honom, allra minst grannen som hade ordnat en fest där bilägaren var gäst.

Vad gör man då i en sådan situation? Mannen bestämde sig för att hämnas och gjorde något mycket originellt.

"Jag vill specificera att uppfarten till mitt hus är väldigt smal och bara har utrymme för en bil - börjar inlägget - på sidorna har den två staketväggar och ett garage framför så det är praktiskt taget omöjligt för en bärgningsbil att dra bilen ut utan att orsaka några skador på fastigheten. Det fanns ingen plats på gatan och jag visste inte var jag skulle ställa min, så jag parkerade den precis bakom främlingens bil och blockerade den".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Efter att ha gjort detta återvände mannen hem utan att säga något och gjorde det han skulle utan att ägna alltför mycket energi åt saken. Några timmar senare kom bilens ägare och bad mannen flytta sin bil för att kunna köra ut och det var här som hans hämnd sattes i verket "De insisterade, men jag sa till dem att jag inte kunde sätta mig bakom ratten: jag hade kommit hem, slappnat av och tagit en drink för att avsluta dagen och tyckte inte att det verkade rätt att köra." Detta gjorde den oansvarige bilägaren mycket upprörd.

För att övertyga honom om att ändra sig ringde ägarna till bilen polisen och bad om omedelbara åtgärder för att frigöra bilen. När polisen kom till platsen gjorde inläggets författare inget annat än att upprepa vad han nyss hade förklarat, vilket försatte polisen i en situation där de inte kunde göra någonting. Uppfarten var blockerad, de kunde inte bogsera bort hans bil eftersom den stod på hans tomt och han inte kunde köra — hämnden var serverad.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Allt blev sedan ännu mer "roligt" när vår huvudperson sa att helgen var lång och han inte tänkte gå ut, utan bara koppla av och njuta av några drinkar, vilket skulle göra att han inte flyttade på bilen åtminstone fram till följande tisdag.

Att ge någon en "läxa" är ibland nästan ett måste. Innan du gör något är det alltid bättre att tänka efter ordentligt och vi är säkra på att nästa gång kommer den mannen att parkera på gatan och inte på någons privata egendom.

Tycker du att husägaren gick för långt när han betedde sig så här?

Advertisement