Hon sätter glitter på dörrhandtagen hemma för att hindra sin nyfikna svärmor från att snoka runt i hennes hem - TittaPaVideon.se
x
Hon sätter glitter på dörrhandtagen…
En borttappad hund på motorvägen leder polisen till en olycksplats och räddar sin husse Ett flygbolag tillåter sina kunder att boka en plats långt ifrån barn

Hon sätter glitter på dörrhandtagen hemma för att hindra sin nyfikna svärmor från att snoka runt i hennes hem

07 Januari 2022 • Av sofia
96.070
Advertisement

Har du också problem med din svärmor? Sedan tidernas beynnelse har hon varit älskad och samtidigt hatad av partnerns fru eller man och det är inte alltid hon lyckas förenkla livet för sin svärdotter eller svärson. Hon må vara en kärleksfull mamma och en perfekt mormor, men ibland kan hon vara omedvetet nyfiken och påträngande i någon annans hus. Vilket är precis vad som har pågått alldeles för länge i den anonyma huvudpersonens hem som har valt att dela sin historia på Reddit.

På Reddits AITA-grupp berättade kvinnan för användarna om sin jobbiga erfarenhet av sin svärmor hemma. Den äldre kvinnan hade sedan en tid tillbaka indirekt börjat snoka runt i rum i huset utan hennes vetskap. Varje gång var det samma visa: svärmorn "glömde bort" vägen till toaletten och öppnade omedvetet fel dörrar. En gång öppnade hon dörren till deras sovrum, en annan gång till deras privata arbetsrum och när hon gjorde det snokade hon runt i rum som det inte var tänkt att hon skulle ha tillgång till. Av den anledningen fick kvinnan en lysande och samtidigt väldigt rolig idé för att se till att svärmor skulle tappa lusten till att "glömma bort vägen till badrummet".

Som hon berättade på Reddit, hade kvinnan tagit en burk med färgat glitter och strött det på några av dörrhandtagen till rum som hennes svärmor öppnade alltför ofta. Handtaget till sovrummet, arbetsrummet och det privata kontoret var alla täckta med färgat glitter och det räckte med att svärmorn oavsiktligt rörde vid dem med handen för att bli "nerglittrad" på händer, ansikte samt även i håret!

När svärmorn insåg att hon oavsiktligt hade fått glitter på sig överallt visade kvinnan upp "beviset" för sin man på att hans mamma var skyldig och visade honom på så sätt att allt det hon hade sagt var sant och att hon inte var galen eller hade något emot sin svärmor. Makens mamma låtsades ofta att hon glömde bort vägen till badrummet och gick in i rum i huset som hade stängda dörrar och där hon inte hade något att göra.

Efter den "chockerande" upptäckten reducerade sonen och hans fru drastiskt kvinnans besök i deras hem, de gick i parterapi för att reda ut sina olikheter och konflikter och för att se till att dessa missförstånd inte skulle upprepas för att förhindra att deras äktenskap förstördes.

Tror ni att svärmorn kommer att ha lärt sig sin läxa?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack