En borttappad hund på motorvägen leder polisen till en olycksplats och räddar sin husse - TittaPaVideon.se
x
En borttappad hund på motorvägen leder…
En skolvaktmästare i svårighet får pengar och en ny bil av en Hon sätter glitter på dörrhandtagen hemma för att hindra sin nyfikna svärmor från att snoka runt i hennes hem

En borttappad hund på motorvägen leder polisen till en olycksplats och räddar sin husse

08 Januari 2022 • Av sofia
15.249
Advertisement

Att ha ett husdjur kan vara en riktig välsignelse på många sätt. Vi vet alla att hunden är människans bästa vän, en viktig sanning som bevittnas varje dag av de oändliga lojala och modiga handlingar som dessa vackra djur utför mot sina ägare. I många fall är det hunden som räddar ägarens liv på obeskrivliga sätt. En händelse som vi vill dela med dig idag handlar om just intelligensen hos en hund som lyckades rädda sin ägare och har som huvudperson en schäfer som heter Tinsley och hans ägare, Cam Laundry.

Tack vare hundens otroliga ingripande räddades Cam Laundry av New Hampshire-polisen efter en allvarlig bilolycka.

Polisen i New Hampshire fick ett samtal om en hund som vandrade på motorvägen. Hunden såg stressad och rädd ut, men den var inte lätt att fånga. Poliserna försökte få bort henne från gatan för att undvika att hon skulle bli påkörd, men schäfern fortsatte att komma undan. Den fortsatte gå och efter en stund vände den sig om för att titta på poliserna, nästan som om den ville försäkra sig om att de följde efter. Ett djurbeteende som förvisso inte är nytt, men ändå intressant om man befinner sig i en sådan situation för första gången. Poliserna följde efter hunden upp till en liten klippa där en del av skyddsräcket var skadat, hunden tittade ner och poliserna insåg vad den hade försökt varna dem om redan från början: en fruktansvärd bilolycka där ägaren var inblandad.

Cam Laundrys lastbil hade vält och en annan passagerare var även inblandad i olyckan och hade blivit allvarligt skadad. De två männen hade kastats ut ur fordonet och hade även ådragit sig flera skador. För att inte tala om det faktum att de skulle ha frusit ihjäl om Tinsley inte hade "sökt hjälp".

En av poliserna kommenterade: "Det var som att uppleva en Lassie-situation, men i verkligheten. Det är verkligen anmärkningsvärt. Den här hunden räddade definitivt deras liv. Jag tror inte att de skulle ha överlevt natten annars med tanke på temperaturen."

Ägaren till hunden, Cam Laundry, berömde sin hunds vakenhet och intelligens och påpekade att hunden omgående kommer att bli bortskämd med mat och en massa gos - en välförtjänt belöning!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack