En hund ramlar i en frusen sjö och blir räddad av en journalist som kastar sig i det iskalla vattnet - TittaPaVideon.se
x
En hund ramlar i en frusen sjö och…
14 modeklänningar som är så extrevaganta att de lämnat oss mållösa De vet inte att hennes son är sjuk och lämnar en hatfull lapp på hennes bil som står parkerad på en plats reserverad för funktionshindrade

En hund ramlar i en frusen sjö och blir räddad av en journalist som kastar sig i det iskalla vattnet

29 Augusti 2021 • Av sofia
2.100
Advertisement

Det skulle vara en rutinartad dokumentär om änder som övervintrade för journalisten Alexander Sashnev och kameramannen Sergei Olikhver, men den dagen förvandlades till något helt annat.
Istället lockade ropen på hjälp från en liten pojke till sig deras uppmärksamhet på grund av en hund som var i svårighet och riskerade att drunkna om ingen ingrep snabbt.

Istället för en banal rapport om änder förvandlades det hela till ett räddningsäventyr som journalisten sent kommer att glömma.

Det händer inte ofta att en journalist blir "inblandad" i nyheterna han berättar: särskilt när det gäller en professionell som gör dokumentärer om djur. I allmänhet begränsar dessa informationstekniker sig till att berätta vad de ser utan att ta ställning. Den här gången fick Alexander Sashnev dock snabbt fatta ett beslut: vidta åtgärder eller låt en valp drunkna i en frusen damm.

Sashnev var redan ett välbekant ansikte för de som följer naturdokumentärer på rysk tv, men tack vare denna gest har hans popularitet ökat betydligt.

Faktum är att under inspelningen av en dokumentär om änderna i området lockades Alexander och hans kameraman av några pojkars desperata skrik. Isen hade gett vika under tassarna på en stackars hund och valpen hade sjunkit ner i det iskalla vattnet. Ingen verkade kunna hjälpa den stackars hunden som höll på att drunkna.

Alexander Sashnev beslutade sig omedelbart för att ingripa. Han tog av sig kläderna snabbt och kastade sig i hålet där hunden befanns sig. Han tog ett fast grepp om hunden och - tack vare sin kameramans hjälp - klarade han sig ur denna dödsfälla.

Advertisement

Ett dopp i det iskalla vattnet kan vara mycket farligt för hjärtats hälsa och som förmodligen gav journalisten en ordentlig förkylning. En risk som dock var värd att ta med tanke på valpens, ungdomarnas och internetanvändarnas lycka som fick videon av denna lilla, men stora räddning att bli viral!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack