En tjej bestämmer sig för att rädda 27 valpar i en kamp mot tiden och ber sin vän som är pilot om hjälp - TittaPaVideon.se
x
En tjej bestämmer sig för att rädda…
Ju mer vi åldras desto svårare har vi att stå ut med människor - en studie avslöjar orsaken

En tjej bestämmer sig för att rädda 27 valpar i en kamp mot tiden och ber sin vän som är pilot om hjälp

17 Oktober 2021 • Av sofia
7.043
Advertisement

Kan du tänka dig en flygresa på ett plan där de enda passagerarna bredvid dig är söta små valpar? Det skulle verkligen bli en söt och gosig resa på hög höjd. Men även om det kan låta som en dröm, hände faktiskt detta på riktigt med 27 valpar och en modig tjej som bestämde sig för att ta hjälp av en helikopter för att rädda livet på många små valpar.

En extrem räddningshistoria som förtjänar att återberättas!

via: Daily Mail

Det finns människor med ett hjärta av guld som skulle göra vad som helst för att rädda våra fyrbenta vänners liv. Ett exempel på en sådan person är Cassandra Bergeron, som delade sin historia pè TikTok. Hennes främsta uppdrag var att rädda några valpar på ett djurhem, eftersom de annars skulle avlivas några timmar senare på grund av platsbrist. En oacceptabel nyhet för Cassandra, som så fort hon fick veta vad som skulle hända med de stackars valparna bestämde sig för att ta sig dit så fort som möjligt och få med sig så många hundar som möjligt. Men tiden höll på att rinna ut och materiellt sett skulle hon aldrig hinna nå Florida från Alabama med bil i tid. Så hon fick en idé som var helt lysande och verkade tagen ur en James Bond-film.

Cassandra kom ihåg att en av hennes vänner höll på att utbilda sig till flygplanspilot och tränade samma dag. Efter ett kort samtal mellan de två satt Cassandra plötsligt i flygplanets baksäte, redo att rädda valparna tillsammans med sin pilotvän.

När de väl kom dit och hämtade alla hundar insåg de direkt att de inte hade någon aning om hur man skulle flyga med så många valpar som rörde sig fritt. Lyckligtvis, när de väl startade, verkade alla vara glada och bekväma i flygplanet. Piloten själv blev förvånad över hur fredliga de små djuren var och hur bra resan faktiskt gick.

"Cassandra befann sig i paradiset bland alla dessa valpar" sa kvinnans vän, "hon ville inte landa längre och jag kunde inte sluta le och titta på henne mitt bland alla dessa valpar", sa han avslutningsvis.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack