En blivande mamma adopterar en gravid gatukatt och det slutar med att de föder på samma dag

av sofia

24 Oktober 2021

En blivande mamma adopterar en gravid gatukatt och det slutar med att de föder på samma dag
Advertisement

Graviditeten är en underbar tid för många kvinnor som verkligen lyckas njuta av denna upplevelse fullt ut, utan att drabbas för mycket av illamående eller andra besvär relaterade till graviditeten. Men detta är ett känsligt ögonblick, där man bara bör fokusera på sitt eget och barnets välbefinnande. Lauren Maners är en kvinna som alltid har tagit hand om andra, särskilt djur i nöd, och har alltid gjort det genom att agera fosterfamilj för dem. Under graviditeten bestämde hon sig dock för att ta en paus och fokusera på sig själv. En dag hittade hon dock en skadad kattunge vid sidan av vägen och kände att hon inte bara kunde lämna henne där. Hon blev väldigt förvånad när hon upptäckte att katten dessutom var gravid precis som hon. Mellan de två bildades genast ett mycket speciellt band.

via Instagram / Lauren Maners

Instagram / Lauren Maners

Instagram / Lauren Maners

Den vita kattungen vid namn Dove var gravid samtidigt som Lauren, som fick stöd både av sin man och även den söta lilla katten. För att vara ärlig tillät Dove inte ens Laurens man i början av denna underbara vänskap att komma nära kvinnan, det var bara katten som fick hoppa upp i hennes famn och visa henne sin kärlek. Efter ett tag lärde sig katten även att lita på andra och att kontrollera sin svartsjuka. Dove, som hon döptes till av Lauren, var en herrelös katt som sedan mer än ett år tillbaka hade levt på resterna i soporna från en lokal bar. När Lauren fick reda på den sorgliga verkligheten, beslutade hon sig efter att ha försökt hitta kattens ägare, för att adoptera henne.

Advertisement
Instagram / Lauren Maners

Instagram / Lauren Maners

Både Lauren och Dove födde samtidigt! Medan Lauren var på sjukhuset för att föda sin dotter, födde katten sina ungar samtidigt.

Lauren och hennes man var mycket lyckliga över att välkomna lilla Kyle, deras vackra dotter, till världen och blev förvånade när de såg att Dove också hade fött sina ungar samtidigt.

Titta vilken söt jämförelse!

Den unga mamman har ett Instagramkonto där hon lägger upp alla uppdateringar relaterade till hennes familj... inklusive hennes djurvänner!

Advertisement