En flicka vill gifta sig med sin pappa, men mamman förklarar att det inte går och hon blir ledsen (+VIDEO)

av sofia

15 Maj 2023

En flicka vill gifta sig med sin pappa, men mamman förklarar att det inte går och hon blir ledsen (+VIDEO)
Advertisement

Fadersfiguren är viktig för många små flickor när de växer upp, eftersom han blir den viktigaste mannen i deras liv och en superhjälte eller charmig prins. Faderns roll är faktiskt grundläggande för flickornas utveckling och för deras lycka. Han är inte bara en förälder som sköter familjens materiella försörjning, utan han är också en pedagog, någon att anförtro sig åt, en vän och ett föredöme att följa. Faktum är att många små flickor ofta drömmer om att "gifta sig" med sin pappa, men när de får reda på att detta inte är möjligt kan de lätt bli besvikna.

via Upworthy

Advertisement

Ingen tog dock nyheten hårdare än Bella Atkinson från Cedar Rapids, Iowa, USA. Hennes mamma delade nyligen en video där den lilla flickan fick höra den bittra sanningen.

I den förtjusande men ändå hjärtskärande videon som spelades in av mamma Jenna, gråter 3-åringen efter att ha insett att det bara finns en "Pappa Matt". Bella insåg situationen genom att titta på bilderna som hängde på trappan i familjens hem, där hon lade märke till ett bröllopsfoto av sina föräldrar taget sju år tidigare. Efter att ha frågat sin mamma om hon också en dag kommer att gifta sig med sin pappa, fick Bella förklarat för sig att hennes pappa Matt redan var upptagen och blev ledsen.

Advertisement

"Hon sa till mig: 'Är du och pappa gifta?' Jag sa: 'Ja, tror du att du kommer att gifta dig en dag också?' Sedan, efter att ha tänkt på det en stund, fick hon ett sorgset uttryck och insåg att hennes drömmars man, pappa Matt, redan var bortlovad och konversationen i videon var en följd", avslöjade Jenna. "Det finns bara en pappa Matt i världen!" sa den lilla flickan i tårar. Mamman frågade henne då: "Vem ska du gifta dig med?" och den lilla flickan svarade prompt: "Ingen".

Den lilla flickan och hennes pappa har ett väldigt speciellt förhållande: "Bella kan inte vänta på att Matt ska komma tillbaka från jobbet och springer fram till honom så fort hon hör dörren öppnas. Jag vet inte vem av de två som är mest glada att se varandra" säger Jenna. Den lilla flickan har tyvärr accepterat det faktum att hon inte kan gifta sig med sin pappa, men vad som är säkert är att ett sådant speciellt band kommer att göra lilla Bella medveten om att hon förtjänar en riktig prins som är värdig henne i framtiden.

Advertisement