Han går ut för att köpa mjölk till sina barn och vinner 1 miljon dollar på lotto - TittaPaVideon.se
x
Han går ut för att köpa mjölk till…
Ett par får 14 barn och var och en av dem hjälper till med hushållsarbetet, även på helgerna Tre trillingar som delar allt i livet:

Han går ut för att köpa mjölk till sina barn och vinner 1 miljon dollar på lotto

09 Januari 2022 • Av sofia
376
Advertisement

I livet krävs det mycket tur och man måste ju faktiskt säga att detta inte är något som sker varje dag. Att finna lyckan är något så flyktigt och oväntat ibland, att när den händer gör den oss till en början förstummade, sedan förvånade och slutligen strålande av glädje. Tänk för ett ögonblick på alla de människor som i det förflutna, men även i nuet, bestämmer sig för att köpa en lott bara för att de är uttråkade eller för att pröva lyckan, bara för att upptäcka att de har vunnit en oväntad förmögenhet ...

via: Fox 13

Detta är den extraordinära berättelsen om Dennis Willoughby, en pappa som bor i North Chesterfield, i federala staten Virginia, USA. En morgon i slutet av 2021, strax före nyårsafton, gick mannen ut för att gå till butiken som låg nära huset, inte för att han var tvungen att handla, utan för att hans barn hade tjatat på honom hela morgonen. Hans barn vägrade sluta gnälla för att de ville ha chokladmjölk till varje pris och därför gick Dennis ner till mataffären för att köpa några kartonger.

När han gick till kassan i mataffären lade han märke till att de sålde lotter. Den lyckliga vinnaren kunde vinna en jackpott på 1 miljon, en enorm summa och en dröm som skulle gå i uppfyllelse för den lyckliga personen som skulle stå med lotten med de vinnande siffrorna i sina händer. För att prova lyckan köpte Dennis en av dessa lotter för att sedan få reda på att han hade den vinnande lotten på 1 miljon dollar i sina händer: han hade vunnit!

Dennis kunde inte tro det, så han frågade kassörskan vad han kunde göra för att ta ut den stora summan och hon förklarade att han kunde få sin miljon i 30 bekväma månatliga inbetalningar eller så kunde han ta allt direkt skattat och klart. Om han valde alternativ nummer två skulle han direkt ha tagit hem den blygsamma summan på 640 000 dollar!

Dennis valde det andra alternativet, så han kom hem med några kartonger med chokladmjölk till sina barn och ett rekordstort byte. Vem vet vad som hade hänt om den här amerikanska pappan inte hade gått ut för att köpa mjölk till sina barn den morgonen!

En otrolig berättelse som visar oss ännu en gång hur tur och slumpen ibland kan förändra en människas liv på nolltid!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack