"Jag kör långsamt eftersom jag bara har 9 poäng kvar på körkortet, ledsen" En bilists roliga meddelande

av sofia

23 Januari 2023

"Jag kör långsamt eftersom jag bara har 9 poäng kvar på körkortet, ledsen" En bilists roliga meddelande
Advertisement

Alla som har körkort och regelbundet kör bil vet hur försiktig man måste vara på vägen och respektera alla regler för att slippa hamna i – eller göra att andra hamnar i – obehagliga situationer. I vilket fall kan det finnas tillfällen då du har några mycket att tänka på, kanske händer det många grejer på jobbet eller något annat som kan leda till att vi blir lite mer distraherade än normalt.

Vad skulle kunna hända i en sådan situation? Kanske att vi passerar genom en korsning med gult ljus där det råkat sitta en övervakningskamera som filmat oss, eller att vi inte respekterar hastighetsgränsen, för vilken vi kommer att få böter senare. De omständigheter som kan leda till att detta händer kan vara många och alla olika. Det största problemet uppstår när det inte bara handlar om hur mycket pengar som krävs för att betala böterna man får, utan även antalet poäng på körkortet som kan minska drastiskt. Det är just i denna situation som bilisten som är huvudperson i denna historia befann sig i.

via @yazclarke/Tik Tok

Advertisement
@yazclarke/Tik Tok

@yazclarke/Tik Tok

Den här historian lades ut på nätet av användaren @yazclarke, som en vacker dag bevittnade en rolig scen som han inte kunde låta bli att fånga på film. Det mycket korta klippet visas på hans Tik Tok-profil och visar bilen framför honom som har en mycket speciell skylt på bakrutan.

"Förlåt!! Jag har 9 poäng på mitt körkort" - ett kort men tydligt budskap som roade killen som lade upp videon så pass mycket att han kände att han ville dela det ögonblicket. Det var självklart inte bara han som tyckte detta var roligt och förutom att videon har setts av över 3 miljoner gånger, har många människor även lämnat en kommentar.

Advertisement
@yazclarke/Tik Tok

@yazclarke/Tik Tok

"Det här är en bra anledning till att inte bli arg när folk kör långsamt",  "Om detta händer honom med en vanlig liten bil, vad skulle kunna hända om han var ägaren till en Ferrari?" , "Och att tänka att han kunde förlora mer poäng på grund av den där skylten som blockerar en del av sikten från bakrutan.” Detta är bara några av de ironiska meddelanden som videon och den intet ont anande föraren har samlat in.

Man kan ju inte göra annat än att le inför en sådan öppenhjärtad bekännelse. Låt oss bara hoppas att han från och med nu lyckas sköta sig så bra som möjligt bakom ratten och att han inte blir av med några fler poäng, utan istället jobbar för att få tillbaka dem han har blivit av med.

Har du någonsin förlorat så många poäng på ditt körkort?

Advertisement