Hon kommer hem från sin resa och springer för att krama om sin son, men tar fel kille

av sofia

06 Februari 2023

Hon kommer hem från sin resa och springer för att krama om sin son, men tar fel kille
Advertisement

När du åker på en resa och lämnar din familj och dina vänner för en stund kan det hända att du sedan känner ett behov av att åka hem för att krama om dina nära och kära igen. Ibland måste du vänta länge innan detta händer, vilket är anledningen till att det när den lyckliga händelsen närmar sig är svårt att hålla tillbaka känslorna och kanske till och med att tänka klart.

Mamman som är huvudperson i den här historien vet något om den saken, som gjorde ett misstag som roade hela webben, vilket gjorde henne till en riktig stjärna. Låt oss ta reda på vad som hände.

via @domingomendozaa/Tik Tok

Advertisement
@domingomendozaa/Tik Tok

@domingomendozaa/Tik Tok

I en rolig video som publicerades på Tik Tok visade användaren Domingo Mendoza ögonblicket där han, i väntan på att få krama sin mamma igen efter fyra år borta, stötte på en total främling som gav honom ett av de roligaste ögonblicken i hans liv

Du vet när de på film väntar framför dörren där folk som precis har anlänt till sin destination med flyg kommer ut? Vi antar att du vet vad vi pratar om, och det är just i det ögonblicket som spänningen börjar stiga och känslorna och glädjen blir okontrollerbara, för att nå sin topp när mannen eller kvinnan du har väntat på dyker upp. Detta var exakt situationen som Domingo befann sig i, tillsammans med många andra, inklusive sonen till en kvinna som han aldrig sett förut, men som gjorde något som förvånade honom.

I det korta klippet ser vi kvinnan i fråga gå ut genom dörren och närma sig med öppna armar mot det som hon trodde var hennes son. Hon kastar sig mot en pojke, Domingo, som, eftersom han inte känner henne försöker undvika henne för att gå till sin riktiga mamma. Synd bara att kvinnan bokstavligen jagar honom och att han inte lyckas komma undan en lång och oväntad kram.

Advertisement
@domingomendozaa/Tik Tok

@domingomendozaa/Tik Tok

Utan att veta vad han ska göra, kramar den unge mannen tillbaka, innan han förklarar för kvinnan att han inte är hennes son och att det har skett ett misstag. Det är först vid den tidpunkten - och efter några sekunder - som kvinnan inser att hon hade fel och, ber om ursäkt, för att sedan gå mot sin riktiga son. En minst sagt lustig händelse som även förvånade hela Domingos familj förstås, men samtidigt roade dem.

Vem skulle inte ha skrattat framför en sådan scen? De många användare som såg videon var överens om att det var en komisk situation och valde att lämna olika kommentarer, varav många var ironiska: "Jag skulle också ha låtsats ha fel att ge en så stilig man en kram" - skriver en person .

Kort sagt, vare sig det var gjort med flit eller inte, spelar det ingen roll, man kan ju inte förneka att resultatet verkligen var unikt. Har du någonsin hamnat i en sådan här situation?

Advertisement