En flicka ser sin pappa för första gången utan skägg och kan knappt tro sina ögon (+VIDEO)

av sofia

14 Juni 2023

En flicka ser sin pappa för första gången utan skägg och kan knappt tro sina ögon (+VIDEO)
Advertisement

Vi behöver alla referenspunkter och trygghet som tillåter oss att leva våra liv på ett fridfullt sätt, och detta gäller särskilt för barn. För barn är de verkliga grundpelarna i livet föräldrarna. När allt kommer omkring är det de som ger sina barn villkorslös kärlek och är villiga att göra vad som helst för sina barn. Förmodligen är det ingen annan på jorden som är redo att göra detta. Mammor och pappor är de första människorna barn interagerar med i livet, de vänjer sig vid dem, deras röst, deras doft och naturligtvis deras utseende. Men vad skulle hända om något förändrades?

Historien vi ska berätta är ett exempel på hur barn kan reagera på en stor förändring hos sina föräldrar. Vår lilla huvudperson, blev chockad inför sin "nya" pappa. Låt oss berätta vad som hände.

via Arthur/Youtube

Advertisement
Arthur/Youtube screenshot

Arthur/Youtube screenshot

Det magiska ögonblicket mellan far och dotter blev allmänt känt tack vare ett kort klipp som vloggaren Arthur lade upp på sin Youtube-kanal. På bilderna visar mannen sig själv tillsammans med Ellie, hans dotter, medan de sitter i bilen och hon säger till honom att hon inte gillar hans skägg. "Vad ska jag göra enligt din åsikt?" - frågar pappan den lilla flickan och hon svarar att han ska ta bort det.

Pappa Arthur tog saken på allvar och bestämde sig för att behaga den lilla flickan och raka sig helt. En helt vanlig dag och utan någon förvarning körde mannen Ellie till skolan som vanligt och när han kom tillbaka för att hämta henne gav han henne denna trevliga överraskning. Den lilla flickan blev så klart väldigt förvånad: hon gillade inte sin pappas skägg, men hon var inte van att se honom utan och undrade vad som hade hänt med honom.

Advertisement

Efter ett första ögonblick av förvirring sträckte den lilla flickan försiktigt ut en hand mot sin pappas ansikte och sa till honom: "Jag tycker att du är riktigt stilig". Söta och spontana ord som den lilla flickan åtföljer med många leenden för att visa att hon gillar det och klappar med omtanke den viktigaste mannen i hennes liv i ansiktet som i det ögonblicket hade gjort henne lycklig och uppfyllt hennes önskan.

Föräldrar har trots allt denna uppgift: att göra allt för att ge sina barn ett leende, även genom små och enkla gester som att ta bort skägget.

Kommer du ihåg om du någonsin har gjort något sånt här för att göra din dotter eller din son glad?

Advertisement