Ett par skryter om hur härligt det är att inte ha några barn: "Vi lever i lyx tack vare detta val"

av sofia

30 April 2023

Ett par skryter om hur härligt det är att inte ha några barn: "Vi lever i lyx tack vare detta val"
Advertisement

Det finns de som inte kan vänta med att träffa rätt person, sin själsfrände och bilda familj tillsammans. Ett lyckligt liv präglat av symbolen för föreningen av två människors kärlek: ett barn. Och sedan finns det de som helt skyr tanken på att bli förälder!

Det här paret har definitivt "hittat" varandra och älskar att dela alla möjliga upplevelser tillsammans, förutom att vara föräldrar såklart. De är i själva verket fast övertygade om att hemligheten bakom deras lycka är att inte ha skaffat barn och är helt övertygade om denna livsfilosofi. På webben finns det dock de som kritiserar dem hårt för deras val och deras sätt att skryta med sin "inga barn"-policy.

via Insider

Advertisement
 Thank You (23 Millions+) views/Flickr - Not the actual photo

Thank You (23 Millions+) views/Flickr - Not the actual photo

Kate och Brian Andersons motto är självständighet. Friheten att göra vad de vill, när de vill. Eller åtminstone vill de inte känna sig "inskränkta" av att ha barn att ta hand om, barn att ständigt ägna sin tid och spendera sina pengar på. För som vi alla vet är barn också en stor utgift rent ekonomiskt, så att uppfostra dem innebär i de flesta fall att man måste göra stora uppoffringar och avstå vissa saker.

Detta par är istället för en helt motsatt idé: de tänker njuta av varje ögonblick och spendera sina pengar, bådas lön, för att leva ett liv i "lyx". De har delat olika videor på sociala medier där de visar sin livsstil full av dyra luncher och middagar, otroliga semestrar, inköp av alla slag som uteslutande har att göra med deras välbefinnande.

Ett mer specifikt exempel som symboliserar deras uppfattning om ett liv utan "hinder"?

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

"När min man och jag var uttråkade en gång bestämde vi oss runt klockan 17.00 för att gå ut. Vi åkte till flygplatsen, köpte sedan två biljetter och flög till Disney, vid 19.00 hade vi nått vår destination utan att behöva tänka på något och framför allt utan att behöva ta hänsyn till någon”.

Många användare har stöttat deras val genom att kommentera det "bekymmerslösa" parets videor: "Jag älskar allt som har med ditt liv utan barn att göra. Det är få som har möjlighet att göra så", "Det här är vad jag alltid har strävat efter", "18 år har gått och jag älskar fortfarande den här livsstilen, jag skulle aldrig gå tillbaka. Åka på semester ensam ... är verkligen välgörande

Men det finns också de som "klandrade" paret: "Att skaffa barn är det bästa som kan hända ett par, utan denna unika och oersättliga upplevelse går familjens sanna essens förlorad!" Skrev en person. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement