Ett barn vill ha Titanic-tema på sin födelsedag och sjunger till och med den berömda låten från soundtracket

av sofia

13 December 2022

Ett barn vill ha Titanic-tema på sin födelsedag och sjunger till och med den berömda låten från soundtracket
Advertisement

När du är liten och din födelsedag närmar sig kan du inte vänta med att fira och ha kul med dina vänner. Det finns många teman och lekar och det är allt vanligare att man väljer att inspireras av en karaktär, en tecknad serie eller huvudpersonen i en bok för att prägla sin fest.

Vanligtvis är det barnet självt som har en viss preferens och som med hjälp av sina föräldrar, skapar en speciell och välkomnande miljö för att tillbringa några timmar tillsammans med släkt och vänner. Men vad skulle du tycka – och göra – om ditt barn valde ett tema hämtat ur en mycket känd film som inte har något med barn att göra? Svaret kom från föräldrarna till den lilla huvudpersonen i denna berättelse, som förvånade alla för att ha valt ett minst sagt ovanligt tema för sin ålder. Låt oss tillsammans ta reda på vad det rör sig om.

via @gasca.artpaint/Tik Tok

Advertisement
@gasca.artpaint/Tik Tok

@gasca.artpaint/Tik Tok

Monica Vasca är mamma till två underbara barn som firade sin födelsedag tillsammans. Var och en av hennes söner fick möjlighet att välja tema för festen. Om det å ena sidan fanns en av dem som valde något klassiskt, såsom Spiderman och ville ha honom som huvudperson på festens detaljer, valde hans bror å andra sidan något minst sagt ovanligt.

Den lilla killen, efter att ha sett en film för första gången, blev praktiskt taget förälskad och bad sina föräldrar att återskapa den stämningen och miljön på hans fest. Hans favoritfilm var Titanic och allt skulle därför vara inspirerat av havet, fartyget och så vidare. Så, för att inte göra någon av dem besviken, anordnade mamma Monica två olika festteman på samma fest.

Advertisement
@gasca.artpaint/Tik Tok

@gasca.artpaint/Tik Tok

I en video som kvinnan lagt upp på sociala medier kan rummet som hyrts för evenemanget ses inrett på två olika sätt: på ena sidan med Spidermans färger och på den andra med Titanics färger. Här påminde vartenda detalj om havet och till och med fören hade återskapats i storslagen stil. Vid sidan av sin bror som är klädd som superhjälte sticker den andre födelsedagspojken i kaptenskläder ut, komplett med hatt.

Pojken gjorde inte bara detta, han gladde även gästerna genom att sjunga det berömda soundtracket från filmen. Självklart var succén på nätet omedelbar, visningarna översteg en miljon och han blev snabbt en liten stjärna. Det kom också många kommentarer och alla var de fulla av beundran för det mycket originella valet som detta barn gjorde.

Vad säger ni, är han inte underbar och dessutom väldigt duktig?

Advertisement