En kvinna störs av en främling så en kille låtsas vara hennes vän för att rädda henne

sofia

09 Januari 2023

En kvinna störs av en främling så en kille låtsas vara hennes vän för att rädda henne
Advertisement

Var och en av oss kan råka hamna i mer eller mindre trevliga situationer. Det finns fall där du inte känner dig bekväm och skulle vilja ha hjälp utifrån för att försöka ta dig ur situationen. I liknande situationer kanske det dock inte alltid är lätt att be om hjälp och det ideala vore att någon annan skulle inse svårigheterna och utan att ha blivit tillfrågad beslutar sig för att ingripa.

Vilket hände i historien vi nu vill berätta om, vars huvudperson är en ung man som hjälpte en helt främmande människa utan att hon ens behövde be om det. Låt oss förklara närmare.

via @thebrandonrobert/Tik Tok

Advertisement

@thebrandonrobert/Tik Tok

Brandon Robert är en 20-åring från Gatlinburg, Tennessee, som har blivit mycket känd på nätet för sin gest mot någon som för honom var en helt okänd kvinna. Medan han befann sig i en butik märkte mannen något konstigt då det inte långt ifrån honom fanns en kvinna som var synligt irriterad över en främlings beteende

Brandon förstod situationen direkt och bestämde sig för att närma sig och låtsas vara vän med den unga kvinnan för att hjälpa henne att komma ur situationen. "Det finns en tjej som verkar irriterad över en konstig individ. - förklarar Brandon i videon som fångar ögonblicket - Nu närmar jag mig och låtsas vara hennes vän" och sedan gjorde han det.

I klippet som publicerades på hans Tik Tok-konto, som har fått över 10 miljoner visningar, ser vi ögonblicket då vår huvudperson går fram till henne med en vänlig och självsäker attityd. Han säger till och med till tjejen att en påhittad "tant Claire" väntar på honom och att hon, om hon vill, kan följa med honom.

@thebrandonrobert/Tik Tok

Eftersom hon förstod orsaken till killens gest direkt bestämmer hon sig för att följa med honom och komma bort från mannen som störde henne. När de väl kommit en bit bort kunde tjejen inte sluta tacka  Brandon. Det finns inget som säger att något dåligt skulle ha hänt, men hans ingripande var utan tvekan förebyggande och hjälpte henne att komma ur en obekväm situation på mycket kort tid. Vilket de många användare som tittade på videon och lämnade en kommentar höll med om. Många av dem tackade Brandon för hans gest och några föreslog till och med att göra "Aunt Claire" till ett kodord för att be om hjälp i riskfyllda situationer.

Vi är imponderade av hans starka intuition och snabbhet i att ha fattat ett sådant beslut. Människor som Brandon är änglar och att möta dem i svåra stunder är en riktig välsignelse.

Advertisement