De arbetar tillsammans och blir nära vänner och efter några år får de reda på att de är systrar

av sofia

23 December 2022

De arbetar tillsammans och blir nära vänner och efter några år får de reda på att de är systrar
Advertisement

Ibland händer det att man knyter starka vänskapsband och kommer så bra överens med en person att man betraktar den som en del av familjen och ett element som man inte kan vara utan. Ibland är det vänner som man träffar när man är ung som sedan följer en genom hela livet, andra gånger är det istället män eller kvinnor som man träffar som vuxen, men som lyckas sätta ett djupt spår i våra hjärtan.

De två kvinnorna som är huvudpersoner i denna berättelse befann sig i just en sådan situation. De träffades av en slump men insåg snart att livet hade gett dem en ovärderlig gåva.

via Cassandra Raquel Madison/Facebook

Advertisement

Julia and I met in 2013 working at Russian Lady in New Haven, CT. Julia notices the Dominican flag on my arm and makes a...

Pubblicato da Cassandra Raquel Madison su Giovedì 28 gennaio 2021

Julia Tinetti, 31, och Cassandra Madison, 32, träffades redan 2013 när de båda arbetade i en klubb i New York. På väldigt kort tid blev bandet mellan dem väldigt starkt, så pass mycket att de började ses även efter jobbet.

"Vi kände att vi var väldigt lika - sa Julia - Vi sågs ofta, vi umgicks regelbundet och vår relation blev allt starkare. Våra idéer var väldigt lika och sedan började vi även klä oss på samma sätt". En mycket sällsynt upplevelse som bara ett fåtal människor har turen att få uppleva. Till och med arbetskollegorna hade lagt märke till den nära relationen mellan de två och hävdade att de till och med kunde vara systrar.

I verkligheten hade båda adopterats som barn, men genom att jämföra adoptionshandlingarna hade det inte framkommit några spår av ett eventuellt släktskap emellan dem. Men innerst inne kände dessa kvinnor att de var sammanlänkade av något mycket mer än bara vänskap, så de bestämde sig för att undersöka saken vidare.

Advertisement

I love my twin !!

Pubblicato da Cassandra Raquel Madison su Domenica 15 dicembre 2013

Efter att ha upptäckt att de hade samma tatuering från Dominikanska republiken gav Julia och Cassandra inte upp och, med hjälp av sina nära och kära, undersökte de grundligt för att förstå om det de trodde kunde vara verklighet. Efter flera år fick de tillslut bekräftelse på att de verkligen var systrar. Båda adopterades som väldigt unga och ingen av dem hade fått någon information om sin biologiska familj, förrän de träffade varandra för första gången och mekanismen som ledde dem till att hitta sin biologiska pappa sattes igång: Adriano Luna Collado, som fortfarande bor i ursprungslandet.

Mannen berättade för dem att han tillsammans med sin fru Yulianna Collado fick 9 barn, inklusive huvudpersonerna i historien. Synd bara att familjen, när de föddes, hade ekonomiska svårigheter och inte klarade av att försörja ytterligare två flickor. Så för att rädda dem från ett liv i svårigheter tvingades de adoptera bort dem. Lyckligtvis lyckas ödet alltid få sin vilja igenom och såg till att de återförenades och att de tillsammans kunde hitta sin pappa, sina syskon och släktingar som de aldrig hade träffat förut.

En stor familj som välkomnade dem och bidrog till att göra deras liv bättre. Vi önskar dem många lyckliga stunder tillsammans och att de aldrig ska behöva vara ifrån varandra igen.

Advertisement