Tvillingar firar sin 80-årsdag, men den riktiga hedersgästen är deras 103-åriga mamma

av sofia

10 Februari 2023

Tvillingar firar sin 80-årsdag, men den riktiga hedersgästen är deras 103-åriga mamma
Advertisement

Att nå 80 år är redan en stor bedrift, särskilt om du är vid utmärkt hälsa, men att kunna nå din 80-årsdag tillsammans med din syster är något ännu mer speciellt. Ett tvillingpar hade turen att blåsa ut 80 ljus tillsammans under deras födelsedagsfirande med hela familjen. David Mosher och hans tvillingbror, Winnie Mosher Merrill, bor i Brunswick, Maine, USA, och anser sig vara lyckligt lottade som fortfarande kan dela så många saker med varandra och dessutom organisera återträffar med sina släktingar.

via YouTube / NEWS CENTER Maine

Advertisement
YouTube - NEWS CENTER Maine

YouTube - NEWS CENTER Maine

De två bröderna separerade aldrig, inte ens i vuxen ålder. I USA byter många människor ofta stad eller till och med delstat för att arbeta eller till och med bara för att studera på college, men David och Winnie har alltid hållit kontakten, spontant valt att bo bara några kilometer från varandra, utan att någonsin lämna sina hemstad.

Förutom att ha detta långvariga och speciella band har David och Winnie uppnått en mycket viktig milstolpe. De hade chansen att blåsa ut åttio ljus i närvaro av sin extraordinära 103-åriga mamma. Helen Mosher var faktiskt bara 23 när hon födde sina tvillingar.

Advertisement
YouTube - NEWS CENTER Maine

YouTube - NEWS CENTER Maine

Naturligtvis var den 103-åriga mamman hedersgäst på festen och gästerna var bokstavligen chockade över hennes utmärkta hälsa. Gästerna på tvillingarnas födelsedagsfest kunde även njuta av sällskapet av deras mamma, men även övriga 76 släktningar inklusive barnbarn och barnbarnsbarn. En familj som är väldigt sammansvetsad och enad, men som också präglas av en kärlek till baseboll. Faktum är att mamma Helen alltid har älskat den här sporten, till den grad att hon förde denna passion vidare till sin dotter Winnie, som gifte sig med en tidigare manager för det berömda Yankees-laget, Stump Merrill.

Kort sagt, det är inte varje dag man firar en så viktig händelse, omgiven av så speciella människor. Vi önskar denna underbara familj ett stort lycka till!

Advertisement