Hon lämnar sitt jobb som lärare för att dekorera julgranar och tjänar cirka 1 000 dollar per gran

av sofia

12 Januari 2023

Hon lämnar sitt jobb som lärare för att dekorera julgranar och tjänar cirka 1 000 dollar per gran
Advertisement

De som älskar juldekorationer kommer att se fram emot att pynta sin gran innan julen kommer. Det finns de som behåller denna julstämning året runt och känner sig extra glada när det är dags för julbelysning och dekorationer. Huvudpersonen i den här berättelsen har till och med bestämt sig för att göra det till ett jobb, genom att totalt förändra sin livsstil. Amanda Ware brukade vara lärare, men sedan bestämde hon sig för att överge sin karriär för att ägna sig åt något helt annat som dock tillfredsställer henne mer, nämligen att dekorera julgranar. Om du undrar hur du kan tjäna pengar på en sådan aktivitet så ska vi genast berätta det.

via Hello Holidays

Advertisement
Instagram / Hello Holidays

Instagram / Hello Holidays

Amanda Ware tjänar cirka 1 000 dollar för varje gran hon dekorerar för sitt företag, Hello Holidays, genom vilket hon har utnämnt sig själv till officiell julambassadör. Det tar Amanda 2 till 5 timmar att skapa en vacker gran och hon medger att det mesta av hennes inkomst kommer från årets sista tre månader. Med tanke på att den föredetta läraren i snitt pyntar cirka 100 granar om året förstår du säkerligen att hon tjänar ganska mycket trots att verksamheten är begränsad till endast tre månader.

Trots att hon sa upp sig från sitt tidigare jobb är Amanda säker på det hon gör nu: "Jag kanske inte längre undervisar i ett klassrum, visserligen, men jag lär människor hur man kan förbättra sina utrymmen och välkomna sina gäster på ett självsäkert sätt." Sedan tillägger hon: "Magin börjar verkligen när folk sätter upp sina juldekorationer. Jag arbetar med att underhålla människor."

Advertisement
TikTok / helloholidaystiktok

TikTok / helloholidaystiktok

Priset Amanda tar ut för varje kund beror på storleken på granen, men hon varnar för att ett ganska högt pris bör förväntas i vilket fall. Det finns också de som inte verkar tycka att pengar är ett problem: "En gång pyntade jag en gran med dekorationer som var värda 10 000 dollar, medan granen bara kostade 200 dollar", berättar Amanda. Hon gör kort sagt stora affärer under julperioden.

Amandas julgranar är mycket lätta att känna igen då hon använder mycket band och dekorationer som verkligen ger en överflödig effekt. För riktiga julälskare finns det dock inget som heter "för många dekorationer", eller hur?

För att se några av Amandas verk kan du besöka hennes Instagramsida.

Advertisement