Ingen kommer till mammans restaurang så hon delar sin besvikelse vilket leder till att okända människor kommer dit och fyller hela lokalen

av sofia

19 December 2022

Ingen kommer till mammans restaurang så hon delar sin besvikelse vilket leder till att okända människor kommer dit och fyller hela lokalen
Advertisement

Att säga att en förälder skulle göra vad som helst för att få sitt barn att må bra är självklart. Faktum är att varje mamma och pappa bokstavligen skulle beröva sig själva mat för att ge den till sina barn, men det motsatta händer inte alltid. Ändå finns det fall där det är barnen som utför underbara gester, och i vissa fall utan att ens vilja det.

Ett exempel på detta är den unga kvinna som vi nu vill berätta om, som tack vare ett kort klipp som lagts upp på sociala medier gjorde något väldigt viktigt för sin stackars mamma.

via @tacoboutjoys/Tik Tok

Advertisement
@tacoboutjoys/Tik Tok

@tacoboutjoys/Tik Tok

Isabel Milan bor i Glenview, Illinois med sin familj. Hennes mamma och moster öppnade en restaurang mitt i stan, men till en början gick det inte särskilt bra. Det är därför den unga kvinnan bestämde sig för att spela in en mycket kort video där hon säger: "Mitt hjärta är fyllt av sorg över att se min mamma som tittar mot dörren till restaurangen varje dag och väntar på att en kund ska komma in för att äta". Hjärtliga och uppriktiga ord med vilka denna dotter ville önska sin mamma en ljusare framtid.

Advertisement
@tacoboutjoys/Tik Tok

@tacoboutjoys/Tik Tok

Videon, som har setts 39 miljoner gånger, spreds snabbt på webben och fick ett resultat som man inte ens hade kunnat föreställa sig. Inom loppet av bara några dagar fylldes Taco-Bout-Joy's, vilket är namnet på restaurangen, till den grad att Mrs Joy, Isabels mamma, var tvungen att sätta ihop ett team av personal för att kunna klara av den enorma mängden arbete. Med hjälp av nära och kära gick dock allt smidigt och restaurangen fick den start den förtjänade.

"Om du hittade tårar i dina tacos ber jag om ursäkt" - skrev Isabel i nästa video där hon visar en helt motsatt situation jämfört med den förra. Många har fokuserat på bilderna och lämnat uppmuntrande ord och lyckoönskningar både mot Joy och hennes dotter för allt de gjort.

@tacoboutjoys/Tik Tok

@tacoboutjoys/Tik Tok

Ibland krävs det väldigt lite för att en persons öde ska förändras radikalt: ett meddelande, ett ord eller, som i det här fallet, många människor som, utan att ens känna den berörda personen, bestämmer sig för att resa flera mil bara för att stödja någons verksamhet. Vilket faktiskt var exakt vad som hände för kvinnan. Faktum är att många kunder, när de lämnar en recension, har angett att de har rest långa sträckor för att kunna visa Isabel, hennes mamma och hela familjen sitt stöd.

Vi hoppas att denna framgång kommer att fortsätta under lång tid och att alla ansträngningar som Joy har gjort kommer att löna sig till slut. Lycka till!

Advertisement