De lämnar ett meddelande inristat på hennes bil: "Det hade varit bättre att skriva en lapp"

av sofia

22 December 2022

De lämnar ett meddelande inristat på hennes bil: "Det hade varit bättre att skriva en lapp"
Advertisement

Att leva i nära kontakt med många människor kan ibland sätta oss på prov. Vi vet alla att världen är vacker eftersom den är mångsidig, men vi är också medvetna om att det inte går att komma överens med alla och att var och en av oss har sina egna idéer och sätt att göra saker på. En sak som är säker är att det finns vissa regler och principer för god uppfostran som inte kan diskuteras och som bör respekteras strikt. Synd bara att det inte alltid är möjligt.

Ett bevis på detta är historien om en ung australiensisk kvinna som på grund av en liten försumlighet hittade en "present" på sin bil. Men låt oss förklara närmare.

via Mollie Hales/Facebook

Advertisement

🤯

Pubblicato da Mollie Hales su Venerdì 7 agosto 2020

Händelsen utspelade sig i Gungahlin, där Mollie Hales pojkvän bor. Efter att redan ha varit på den platsen flera gånger lämnade hon bilen på den vanliga parkeringen och gick iväg med sin pojkvän för att tillbringa en lugn eftermiddag tillsammans, utan att föreställa sig vad som skulle ha väntat henne när hon kom tillbaka.

I ett långt inlägg som publicerades på en Facebook-grupp i staden delade den unga kvinnan bilder på förhållandena i vilken hennes bil var när hon återvände till parkeringen. "Jag är rasande - började den unga kvinnan - jag hade lämnat min bil på besöksparkeringen till hyreshuset där min pojkvän bor, men någon tyckte att det var lämpligt att skriva "ingen parkering" på karossen - fortsatte hon - jag skulle gärna vilja fråga de som bor i området om de av en slump sett något konstigt eller någon som utförde denna skadegörelse”.

Advertisement
Mollie Hales/Facebook

Mollie Hales/Facebook

Mollie sa att parkeringsplatsen var för korttidsparkering och att hon hade lämnat bilen för länge, men hon upplevde inte att det var något så pass allvarligt för att förtjäna sådan behandling. Samma sak hade hänt flera gånger, både för henne och för andra, men det motiverade inte det felaktiga beteendet hos dem som hade repat hennes bil. Visst hade hon gjort fel och alla kanske inte var överens med hennes sätt att bete sig på, men det finns många andra sätt på vilka man kan uttrycka sin åsikt. Personen i fråga kunde till exempel ha lämnat en lapp istället för att ha förstört hennes bil.

"Den får se ut så här - sa den unga kvinnan - Just nu har jag inte tillräckligt med pengar för att reparera skadan". Det är kanske också något man bör tänka på innan man utför liknande handlingar. Den som lämnar bilen på ett ställe kan därför antingen ha gjort det av oaktsamhet eller på grund av en oväntad händelse, därför är det alltid är bättre att skriva på en lapp eller vänta på personen för att påpeka felet.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation?

Advertisement