De parkerar utanför strecken för att hindra andra från att stå för nära så den här mannen utvecklar en liten "hämnd"

av sofia

08 December 2022

De parkerar utanför strecken för att hindra andra från att stå för nära så den här mannen utvecklar en liten "hämnd"
Advertisement

Under dagen möter var och en av oss många människor, skapar nya bekantskaper, nya erfarenheter och ibland ser vi saker som vi inte kan förstå och som är orättvisa mot andra. Vad gör man i dessa fall? Ska man prata med personen i fråga för att påpeka sin besvikelse, eller bör man leta efter ett sätt för att uppnå samma resultat, men utan att visa det öppet?

Huvudpersonen i den här historien har funderat ut en listig hämnd för att lära människor en läxa om hur man beter sig på en allmän parkeringsplats.

via Reddit

Advertisement
@Jack932008/Reddit

@Jack932008/Reddit

I ett inlägg som dök upp på Reddit berättade en användare om sin upplevelse en helt vanlig fredagskväll. Efter jobbet gick han till ett köpcenter för att handla lite innan han återvände hem och lade märke till något som störde honom djupt. Två bilar hade parkerat tvärs över parkeringslinjerna för att hindra andra från att ställa sig nära dem och kanske för att få mer utrymme.

Detta störde författaren till inlägget så istället för att lämna sin bil på ett annat ställe - och det fanns flera tomma parkeringsplatser - gjorde han sitt yttersta för att ställa den i det trånga utrymmet. "De flesta skulle ha mumlat något för sig själva och sedan letat efter en annan plats, men inte jag - skrev mannen - Min bil är ganska liten och jag var säker på att den skulle ha passat mellan de två, så jag bestämde mig för att lämna den där. Det tog mig ungefär två minuter att parkera utan att röra de andra två bilarna, men jag lyckades till slut."

Sedan klev han ur bilen och gick in och handlade i lugn och ro. Medan han stod i kassakön märkte han att bilarnas respektive ägare under tiden hade anlänt och var synbart upprörda.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Jag njöt av att se dem krångla runt för att komma på hur de skulle lösa det - fortsatte han - Sedan, medan jag avslutade mina inköp, lyckades en av dem komma in och åka, medan de andra inte gjorde det. När jag kom ut och närmade mig, började ägaren till bilen förklara för mig att jag parkerade fel, men jag svarade att jag i verkligheten var innanför strecken, medan hon inte var det, så det var hon som hade gjort fel”.

Kvinnan visste inte vad hon skulle svara och detta gjorde henne ännu mer upprörd, i kombination med att författaren till inlägget satte sig i bilen, men åkte inte därifrån direkt eftersom han fick ett samtal. Samtalet, som varade länge, hindrade ägarna till bilen bredvid att lämna platsen och förvärrade situationen. "De ringde mig vid exakt rätt tidpunkt och jag skulle ha stannat kvar ännu längre efter att ha lagt på, men jag var trött, ville åka hem och var säker på att jag hade lärt dem en ordentlig läxa" - avslutade mannen.

Det är inte svårt att hamna i sådana här situationer, men hur gör man för att göra sig förstådd utan att riskera att bråka med andra? Berättelsens huvudperson var mycket listig och uttryckte sin åsikt utan att göra fel. Många höll med honom och berömde honom för detta lilla knep.

Vad tycker du?

Advertisement