Hon är gravid och de kritiserar henne för hennes "enorma" mage: Det är framförallt kvinnor som är på mig"

av sofia

01 Januari 2023

Hon är gravid och de kritiserar henne för hennes "enorma" mage: Det är framförallt kvinnor som är på mig"
Advertisement

Att möta en graviditet är aldrig lätt, detta går inte att förneka. Vi tvingas inte bara hantera de förändringar som valet av att skaffa barn kommer att medföra för familjen, utan särskilt kvinnor måste hantera allt vad det innebär att ha en liten bebis i magen under 9 långa månader. Kroppen förändras, det är upp- och nedgångar när det gäller humöret och det går inte alltid att hantera situationen. Detta är en av anledningarna till att man bör vara omgiven av kärleken från sina nära och kära och få förståelse från andra människor. Synd bara att det inte alltid blir så.

Den unga mamman vi nu vill berätta om vet något om den saken, eftersom hon har fått många reaktioner från andra webbanvändare som har varit på henne om hennes stora babymage. Låt oss förklara närmare.

via Today

Advertisement

Eliana Rodriguez är en 29-årig mamma från Las Vegas i Nevada, som befann sig i rampljuset på grund av sin andra graviditet från vilken lille Sebastian föddes. Om du tänker att detta är positivt och tror att människor på nätet har gratulerat henne för den glada händelsen eller att har sagt en massa snälla saker till henne, har du tyvärr väldigt fel...

Istället blev kvinnan en måltavla eftersom hennes babymage var väldigt stor och, för vissa, störande. Detta gjorde uppenbarligen både henne och många andra människor som fick höra historien mållösa. På mycket av det innehåll som Eliana har lagt upp på sina sociala medier har hon fått kritik och negativa kommentarer för något som istället borde anses vara underbart och bara väcka positiva reaktioner.

Advertisement
eliana.rodriguez__/Instagram

eliana.rodriguez__/Instagram

Däremot stämmer det att hennes mage var väldigt stor trots att hon bara väntade ett barn och allt var helt normalt, men läkaren hade sagt till henne att det också var kopplat till hennes lilla kroppsbyggnad vilket accentuerade babymagen mer.

Faktum är att Eliana blev ledsen över kommentarer som: "Jag skulle försöka förstå om det finns ett barn till där inne" - eller - "Magen är så stor att det inte går att titta på den" - och sedan - "Jag tror att du lider mycket på grund av den där magen." Och så vidare med minst lika många inte direkt vänliga meddelanden till henne, speciellt från andra kvinnor.

eliana.rodriguez__/Instagram

eliana.rodriguez__/Instagram

Som tur var reagerade dock den här mamman med ett vackert leende och lät sig inte tryckas ned av kritik, utan svarade med en charmig video där hon visar upp sin gravidmage och säger att den är enorm men att hon är stolt över den.

Vad tycker du om kommentarerna hon fick?

Advertisement