"Jag har slutat dejta killar som bara bjuder på en drink på första dejten, jag förtjänar åtminstone en middag"

av sofia

09 December 2022

"Jag har slutat dejta killar som bara bjuder på en drink på första dejten, jag förtjänar åtminstone en middag"
Advertisement

Romantiska möten är verkligen händelser som väcker en virvelvind av känslor: män och kvinnor är inte säkra på vad de ska göra eller vad de kan förvänta sig på en första dejt och väljer ofta en enkel drink tillsammans för att prata lite och lära känna varandra bättre. Vanligtvis, om det finns personkemi mellan de två, kommer vad som helst att gå bra... kanske.

En ung kvinna från Melbourne i Australien håller inte med. När hon återvände från dejt, som enligt hennes mening var en besvikelse, sa tjejen att hon var "trött på män som bara bjuder på en drink på första dejten" eftersom hon är "för vacker" och förtjänar "minst en middag".

via NYPost

Advertisement
TikTok - @tasiataderera0

TikTok - @tasiataderera0

Tasia Taderera, vilket är tjejens namn, ville dela sin åsikt genom att lägga upp en video på TikTok som har fått mer än 1 miljon visningar där hon förklarade att hon precis hade kommit tillbaka från en första dejt med en kille som "bara" erbjöd henne en drink innan han frågade henne en massa frågor.

Den unga kvinnan pekade på sin klädsel och sa att hon "förtjänar minst en middag och lite gott vin. Kom igen! Titta på mig, bjud mig på middag! Försök inte få all denna information från mig för en drink du inte ens vill betala för när jag är så här vacker.", skriver hon.

Advertisement
TikTok - @tasiataderera0

TikTok - @tasiataderera0

Videon har fått dussintals kommentarer som delar den allmänna opinionen i hälften. Några tjejer höll med henne: "Min nu man tog mig till ett museum och på middag på vår första dejt. Slösa inte bort din tid med dessa killar," skriver en kvinna. "Det är faktiskt pinsamt att se så bra ut och vara så uppklädd för en man som erbjöd dig så lite", tillade en annan tjej.

Hur som helst har dussintals män sagt åt henne att hennes förväntningar är för höga. "Så bara för att hon är uppklädd och ser bra ut måste killen betala för en hel middag, speciellt när han träffar dig för första gången och inte vet vad som väntar?" frågade en användare. ”Varför måste han betala åt dig?” frågade en annan. "Så en kille bjuder ut dig, lär känna dig genom att ställa frågor och försöker ha en konversation, men han frågar för mycket eftersom han bara betalar för en drink?" undrade en tredje.

Vad tycker du om saken?

Advertisement