Dottern jobbar som flygvärdinna på Juldagen så pappan bokar 6 flybiljetter för att få vara med henne

av sofia

09 December 2022

Dottern jobbar som flygvärdinna på Juldagen så pappan bokar 6 flybiljetter för att få vara med henne
Advertisement

Vi vet att varje förälder skulle göra vad som helst för att göra sitt barn lyckligt. Oavsett om barnen är små eller stora spelar det ingen roll, en mamma och en pappa kommer alltid att förbli föräldrar och deras enda önskan kommer att vara att finnas där för sina barn och ge dem all den kärlek de behöver.

Pappan som är en av huvudpersonerna i denna berättelse vet något om den saken, en man som, för att säkerställa att hans dotter inte skulle tillbringa julen ensam, gjorde en underbar gest för att göra henne glad. Låt oss berätta deras historia.

via mlevy1987/Facebook

Advertisement

Livets åtaganden kan förr eller senare leda till att man tvingas flytta hemifrån och måste tillbringa mer eller mindre långa perioder borta från nära och kära. Ingen gillar att göra detta, särskilt under julhelgen, en tid på året då människor träffas och tillbringar tid tillsammans omgivna av familjens värme. Detta skulle dock inte en ung kvinna vid namn Pierce Vaughan ha turen att göra.

Pierce hade blivit anställd som flygvärdinna och befann sig i början av sin karriär. Det året hade den unga kvinnan fått ta "jul"-skiftet och detta skulle ha gjort att hon inte skulle få chansen att vara med sina föräldrar. Denna situation gjorde henne inte direkt lycklig och inte heller hennes mamma och pappa. Hur kunde man då lösa problemet? Hal Vaughan, tjejens pappa, bestämde sig för att göra något speciellt för sin dotter.

Advertisement

Eftersom han inte kunde ta för givet att det skulle vara möjligt att byta skift och att hans dotter skulle kunna återvända hem, bokade han i samförstånd med sin fru, alla flyg som hans dotter skulle vara närvarande på eftersom att resa fram och tillbaka runt om i världen var enda sättet för att spendera julen med henne. Hal var den första som reste från Ocean Springs, Mississippi, för att sedan få sällskap av sin fru, som skulle gå ombord vid ett senare tillfälle.

Mike Levy, en passagerare på ett av de flyg som pappa Hal bokade, fick höra historien eftersom han fick chansen att prata med mannen som berättade vad de två föräldrarna hade bestämt sig för att göra. Mike satt bredvid honom och blev djupt rörd av gesten och bestämde sig för att offentliggöra hela historien. Således tog han två bilder, en med mannen och en med den unga flygvärdinnan och delade dem på webben.

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Naturligtvis blev historien allmänt känd på mycket kort tid och fick många kommentarer. "Jag hade nöjet att sitta bredvid Hal på mitt flyg hem", skriver mannen i ett Facebook-inlägg. "Hans dotter Pierce var vår flygvärdinna som var tvungen att jobba över julen. Hal bestämde att han skulle tillbringa helgdagen med henne och kommer att vara på vart och ett av hennes flyg," fortsatte han, "så att han kan umgås med sin dotter över julen. Vilken fantastisk pappa! Jag önskar er båda en riktigt god jul."

Ord fulla av beundran som har delats och bekräftats av de många användare som har läst deras historia. Och vi kan också bara berömma den här pappan för hans gest och för att han gjorde sin dotters jul så speciell.

Advertisement