Ett frånskilt par fortsätter att leva under samma tak med sina respektive partners: "För barnens skull"

av sofia

08 December 2022

Ett frånskilt par fortsätter att leva under samma tak med sina respektive partners: "För barnens skull"
Advertisement

Relationen mellan två människor kan vara förutbestämd att vara för evigt eller också kan den sluta abrupt. När en kärlekshistoria tar slut är det aldrig kul för någon, särskilt inte om det även är barn inblandade, som skulle må bättre av att inte tyngas av detta på något sätt. Det är inte lätt, men idag ska vi prata om ett par som har lyckats inte bara förbli vänner, utan även både fortsätta att bidra till att fostra tre barn, utan till och med bo i samma hus och välkomna sina respektive nya partners. Du har aldrig sett en sådan här familj tidigare, detta är vi säkra på.

Advertisement

Katie Blackmer och hennes exman, Stephen, har bestämt sig för att förbli vänner, men inte utan några inledande tvivel, efter det att de skildes. Stephens reaktion, särskilt i början, hade varit bestämd: "Absolut inte!". Idag kunde dock situationen inte vara mer annorlunda än så här, och båda är tacksamma, särskilt för sina tre barns skull, som fortsatte att växa upp under samma tak och med båda föräldrarnas närvaro. Det stämmer, du läste rätt. Inte bara upprätthöll de två en respektfull och vänskaplig relation, utan de fortsatte att bo i samma hus. Hur? Låt oss förklara.

Advertisement

Efter att ha separerat från Stephen gifte Katie sig med Ben och fortsatte att vara på god fot med Stephen. När han råkade ut för en olycka som gjorde att han fick 24-timmarsvård välkomnade Katie och Ben honom till sitt hem och tog hand om honom. När han väl återhämtat sig hade Stephen, Katie och Ben experimenterat med en första form av samlevnad som hade fungerat och framför allt lyckats få saker och ting att fungera med sina barn. Så när Stephen började dejta Brandy på allvar förändrades inget. Idag bor de alla under samma tak, som en riktig storfamilj. Det är ingen slump att de kallar sig "the Blended 10", en blandning av 10 olika människor som lever som en riktig familj.

Sammantaget är det de två paren (Katie & Ben, Stephen & Brandy), Bens äldsta son från ett tidigare förhållande, Brandys två barn och Katie och Stephens barn.

För att visa hur bra hela familjen kommer överens sa Brandy att hennes barn kallar Katie "mamma" och att hon inte har något emot det. För deras barn är faktiskt den här lösningen att leva tillsammans det bästa: de är glada över att ha sina egna föräldrar och ha roligt tillsammans. "Blended" umgås och njuter av en mängd olika aktiviteter, dessutom erkände de att det att bo tillsammans ger många ekonomiska fördelar.

Vad tror du? Skulle du någonsin överväga en sådan lösning?

Advertisement